Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud o někom píšete, že je loutka bez zjevných důkazů a to i jak říkáte, že by dotyčný o tom sám věděl, jste ochoten o sobě připustit, že i vy jste loutka?

Píšete, že jste léčitel, připouštíte, že je Zeman nemocný fyzicky. A psychicky? V prvním případě škodí jen sobě, v tom druhém nám všem.

A Zemanovi odpouštíme jeho podpásové chování s tím, že za tím jsou jeho vyšší cíle? Jak jste dospěl k názoru, že postoupil nejméně připravený člověk. To nejméně jste vybral z jaké množiny?

Váš blog je plný takových tvrzení, nevím jestli se mám ptát vás a nebo vašeho loutkovodiče. Jsem si vědom, že předchozí věta byla urážka, zato se Vám omlouvám, ale vy jste ochoten Zemanovi urážky tolerovat, protože on má vyšší cíle!

12 0
možnosti
VK

Loutkou je ten, kdo se na někom stane ekonomicky závislým a je nucen konat podle jeho vůle. Víte, kdo financuje kampaň pana Drahoše? A odkud tyto peníze plynou? Já rozhoduji citem, možná se mýlím, ale nechci podporovat scénář, která jsem již popsal ve svém článku "Jsme ve třetí světové válce" , který stále ještě funguje. Volíme ze dvou zel. Já volím to menší.

2 8
možnosti
Foto

Ještě je třetí varianta: rusko - čínská nemocná loutka.

7 0
možnosti
Foto

Ano, to je podle té opery, co hrají v pekingském Národním divadle: "Puppet On A String"

1 1
možnosti
Foto

Je to velmi sestupný trend.

1. Nejprve Václav Havel. V mnohém jsme s ním nesouhlasil a v mnohém ho kritizoval. Ale byl to člověk ryze politický, který se o dění v této zemi zajímal a také si to odseděl. Pro pověst svojí, a také trochu naší země, udělal

2. Pak přišel Václav Klaus. Sice jednoznačný kariérista, ale "za totáče" se přece nějak projevoval. Pořádal nějaká školení v bytě a v době, kdy kandidoval na prezidenta, měl za sebou skoro 15 let politické práce.

3. A po něm Miloš Zeman. Tak trochu Enfant Terrible české politiky. Zlobil již "za komunismu" a dlouho se snažil prorazit. Až autobus Zemák, ve kterém předvedl vynikající výkon a dostal ČSSD "do Strakovky" ho vynesl do premiérského křesla.

Velmi schopný politik. Schopný svým protivníků pít krev.

4. A co víme o panu Drahošovi? Nevýrazný "vědec", myslím, že nemá ani jediný svůj vlastní patent, který byl hodný jak za normalizace, tak i potom. Nikdy nikoho neurazil, ale také nikdy ničím nevynikl.

A lze se tedy s klasikem ptát: "A není to trochu málo Antone Pavloviči"?

4 7
možnosti
Foto

Ano Zeman je schopný a všeho schopný politik.

7 0
možnosti
Foto

:-) věřím hlavně, že v Čechách - ať je po volbách, jak je - ať volí každý, jak volí...máme pořád především dostatek chlapů. Chlapů. Tím myslím ty, kteří narozdíl od Vás nepotřebují rozkošnou hru na uvzdychaného, když už titulkem dávají jasně najevo, že k jejich názoru jim stačí právě ta jedna věta. Což věty v článku a hra na spravedlivé rozbory toto průhledně dokládají. ;-DNa Vašem místě bych nepodceňovala IQ těch, co vás čtou...nejsou horší než Vy, jak tak hezky píšete. Děkuji za Váš výstup:))

Hezkou neděli.

8 0
možnosti
OF

Mám asi IQ 80,nerozumím vám.;-(

0 0
možnosti
JV

Nevím sice, čí loutka je Jiří Drahoš, zato vím čí loutka je Miloš Zeman. Proto doufám, že presidentem nebude nemocná loutka.

15 1
možnosti
Foto

Nevíte? Tak si prohlédněte transparentní účet Jiřího Drahoše a hned budete vědět.

2 7
možnosti
DB

tak jak jste v nadpise rozložil nevýhody , je jasné, že nevýhoda člověka s nějakou nepodstatnou nemocí je vlastně výhrou. protože nemoc nepřekáží v myšlení, alespoň ne člověku jako je prezident Zeman.

Mít za prezidenta loutku není dobrá volba. Raději někoho, kdo občas udělá nějaký nepatrný prohřešek, ale ve věcech podstatných má naprosto jasno..............

A právě mít jasno ve věcech světové politiky je něco, co u pana Drahoše nemohu najít.............

5 4
možnosti
Foto

Mít za prezidenta demagoga a nemocného člověka, loutku osob napojených na Rusko, a Čínu, tak je lépe, když bude prezidentem člověk o kterém nevím nic, ale věřím, že není napojen na tyto osoby..

4 0
možnosti
OF

Ten kdo se bojí, bude volit Zemana.Tak jsem to pochopil.

Já se nebojím.Zeman se mi jeví dost negativistický.Ten jeho alkohol může souviset s lehčí formou deprese.Obávám se, že je chatrného zdraví.Funkční období, nebo jak to nazvat, je 5 let.Je to velmi dlouhá doba. Mně se nejvíce líbil Fischer.

Mladší, diplomat, neřekl nic hloupého.Zdal se mi pozitivní, slušný.

Pěkně jste to ale napsal.Karma.-:-)

4 0
možnosti
VK

Mně se líbil Fischer také, ale je mimo hru. Možná do ní vstoupí znovu a dříve než za pět let. Člověk nikdy neví.

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!