Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Užívání konopí je blokováno hlavně silným vlivem farmaceutického průmyslu, který by přišel o velké peníze (farmaceutický průmysl vydělává víc než zbrojní), kdyby se lidí místo "léčení" vyléčili - uzdravili.

0 0
možnosti

Až na to, že fetováním se nikdo neuzdraví. Kdyby to bylo jak píšete, pharma-lobby by byla spíš pro zavedení konopí, protože by jednak na této primitivní droze víc vydělala (není potřeba výzkum, není potřeba nějakého extra zpracovávání, technologie) a na druhé straně by pak ta samá pharma-lobby prodala víc léků, až se budou léčit následky onoho fetování (už se dávno ví, že statisticky feťák u konopí dlouho nezůstane a zachce se mu něčeho "lepšího").

Ono je to spíš jinak. Pořád ještě máme v naší civilizaci páky, které hlídají, aby se obyvatelstvo neoddávalo drogám až přespřiliš. Ne, není to kvůli dobrotě civilizace. Ale civilizace, která se napůl ufetovala k smrti, se už nebude dále vyvíjet, nemocní nebudou pracovat.

Je ovšem jasné, že drogami poničený mozek už nevnímá všechny souvislosti, takže jsou takovéhle věci těžko vysvětlovat. Spíš takoví lidé slyší na jednoduché konspirace, tak průhledné lži, že to až bolí. :-)

0 0
možnosti

R52a54d36e11k 19J43a35r84o29š

19. 8. 2017 13:17

Konopí a jeho léčebné účinky je silně přeceňované, zejména ze strany nejrůznějších "léčitelů" a podobných existencí.

Dokáže možná v některých případech mírnit příznaky určitých nemocí či zpomalit jejich průběh, ale v žádném případě nedokáže vyléčit rakovinu, alzheimera či parkinsona.

Ty řeči o jeho údajném úmyslném blokování ze strany oficiální vědy a medicíny jsou zase jenom jedním z druhů konspiračních teoriíí, kterými někteří jedinci zaplavují internet.

4 1
možnosti

Každý člověk se z každé nemoci vždy musí vyléčit sám svou úžasnou vnitřní sebeléčebnou schopností. Vnější podmínky (lékaři, léčitelé, léky, potrava, terapie, meditace, cvičení ...) této vnitřní přirozené schopnosti napomáhají. Tedy podání jakékoli látky (tedy i léku) bez "vnitřní spolupráce", byť zde jmenované konopí, samo o sobě nemoc nevyléčí, ale napomůže tomu, aby byl člověk zdráv. A necitlivé chování ošetřujícího personálu nebo okolí (už samotné oznámení, "máte neléčitelný nádor..., zůstanete trvale upoután na invalidním vozíku ... , připojen na dýchacím přístroji ...) vyřadí jeho vnitřní schopnosti a člověk se podřídí prognóze - i kdyby se mohl vyléčit nestane se tak.

A budete se divit, ale například pro diskreditaci kontroly homocysteinu v krvi jako indikátoru stavu zdraví a jeho úpravu vitaminy řady B byla vyrobena podvržená studie, aby se zabránilo nahrazování konzumace chemických léků pouhými vitaminy a to s lepšími výsledky. A byla upřednostněna před 2.500 dalšími studiemi podporujícími teorii homocysteinu a na rozdíl od plagyátu byly doplněné i pozitivními klinickými výsledky..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS