Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase naprostá hloupost, podložená jen dalšími hloupostmi.

Radši to nechoďte ventilovat na dětskou onkologii, mohlo by vás pár rodičů proplácnout. A lékařů také. Tedy skutečných lékařů, kteří roky studují, aby opravdu mohli pomáhat opravdu nemocným pacientům.

4 0
možnosti
Foto

Já vám tedy nevím, v rodině mého manžela z matčiny strany už 4. generaci je nesena genetická zátěž v podobě jakéhosi zmutovaneho genu. I naše dcera absolvuje vyšetření, neboť i u ni je ten gen zmutovan a jen se kontroluje zda a kdy se probudí, nebo ne. Podobně to mají třeba Anna K, Angelina Jolie a mnoho jiných. Možná by bylo dobré, kdybyste začal spolupracovat s nějakým výzkumným centrem a problém by přestal existovat.

1 0
možnosti
Foto

Jistě, že v některých případech hrají roli pouze geny a nikoliv naučené vzorce chování, ale myslím si, že se jedná spíše o výjimky než pravidlo. Vymluvit se na geny je snadnější než změnit vzorce chování.

0 0
možnosti
Foto

Nějak ve vašem článku postrádám toho největšího zabijáka, který ovlivňuje imunitní systém. Stres.

0 0
možnosti

To je zase snůška vědeckých poznatků... GMO, Strunecká, chemtrails, chybí už jen zelení mužíčci... Kdyby zárukou pokroku měl být autor blogu, tak nemáme dodnes ani acylpyrin, a zlomenou nohu by nám "léčili" šamani v bambusové sukýnce křepčící kolem ohně...

1 0
možnosti

Hmmm. A že jsme imunitní systém (jako ostatně každý systém organizmu) z d ě d i l i Vás vůbec nenapadlo. Že je tedy kvalita toho imunitního systému zděděná? Že je tedy zděděn imunitní systém slabý či naopak překotný?

Nebo Vás nenapadá, že když je zděděn imunitní systém různé kvality je také různá náchylnost k výsledkům jeho činnosti. Jinými slovy je mj. zděděna (ne)náchylnost k rakovině?

No vidíte. Ale hloupé kecy Vás napadají.

0 0
možnosti

Když se narodíme, jsme řízeni dvěma systémy. Genetickým kódem a epigenetickým kódem, který je genetickému nadřazen a dokáže chyby v něm opravovat. Epigenetický kód zahrnuje fyzické i energetické tělo (energetická pole představují 70% našeho těla). Na úrovni genetiky mohou být nesrovnalosti opraveny dříve, než se sklony k rakovině projeví. Jiné je to s epigenetikou, ale na to tu není nyní prostor. Je to inspirace na možný další článek.

0 0
možnosti

Jak mi ale vysvětlíte, že rakovina prsu je u Aškenáziů desetkrát vyšší, než u ostatní populace8-o

0 0
možnosti

Nemohu to vysvětlit, protože to nevím. V článku jsem pouze naznačil, co všechno se na vzniku rakoviny podílí. Každá teze by se dala rozpracovat na samostatný článek. Na odpověď Vašeho dotazu bych musel znát konkrétní situaci.

0 0
možnosti
Foto

No to je zase snůška.... :-P

1 0
možnosti

Mimo výběr přijatelných potravin,

považuji za hlavní obranu proti rakovině pohyb a cvičení. Některá speciální cvičení, která předvedl Paroubek, považuji za výborná, zejména pro starší občany.

Další dobrá rada je, hodně pít kvalitní vodu a pomáhat tělu vylučovat nevhodné látky. Čím víc, tím lépe.

Karma.

1 0
možnosti

A nejlepší je zírání do rozžhavené trouby!!

1 0
možnosti

Tak to je nářez. Co vlastně rakovinu nezpůsobuje ? 8-o :-P

0 0
možnosti

Ono to je těžké, nezdravé je žít!!

2 0
možnosti
Foto

s CHEMTRAILS je to asi jako s konspiracemi okolo pádu dvojčat v NY.

Údajně byly v té konspiraci zapojeny tisíce lidí a dodnes žádný nepromluvil.

Ale jinak supertajné věci jsou po krátké době vyžvaněny.

2 0
možnosti

Přečtěte si knihu lékaře Stevena Greera "Utajovaná pravda, zapovězené poznání", o které jsem již na svém blogu psal, ale v jiné souvislosti. Pochopíte jak je to možné a jak obrovská síť, lépe organizovaná než dokáže mafie (pokud to nelze označit za vrchol mafie) za tím stojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!