Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dr. Rife byl ve skutečnosti podvodník. Na univerzitě, o které tvrdil, že na ní studoval, ho neznala. Jeho názory jsou dnes vyvrácené nebo jsou protikladem toho, co dnes už vědci vědí. Sám se vyhnul vězení za prodej nezákonných preparátů a přístrojů jen tím, že utekl do Mexika. Jeho společník tak "vykutálený" nebyl a byl odsouzen na deset let. Asi to nebylo jen tak pro nic za nic.

Opravdu dobrý materiál. :-/

5 0
možnosti

Miliardy dolarů na diskreditaci každého, kdo ohrožuje zaběhnutý a dobře fungující systém snášení zlatých vajec za rozšiřování trhu s nemocemi, dokáží své. Nejen diskreditovat úspěšné ale i tvorbu falešných studií na podporu vlastní prosperity.

Nelze se dívat na to, co kdo o kom napíše, ale na to, kdo skutečně vyléčí a kdo jen stále léčí. Pravdu má ten, kdo vyléčí! Diskreditace je ještě to menší zlo, hon za ziskem se nevyhýbá ani fyzickým likvidacím, pokud zastrašování nefunguje.

1 1
možnosti

Obavam se, ze Vam ani alternativni medicina nepomuze ... taky Bartos

1 0
možnosti

Jako reakci na diskusi jsem připojil další článek. Vím, že je obtížné myslet jinak, než mediálně a ekonomicky ovládaná většina. Sám jsem musel projít velkou osobní zkušeností, abych dokázal odhodit mnoho z toho, co jsem se na vysoké škole učil a začal se dívat se na svět otevřenýma očima. Byl bych rád, aby prohlédlo více lidí, dokud ta příležitost ještě existuje.

A děkuji za podporu panu Bartošovi.

Je obtížné jít proti proudu, ale bez toho na této planetě nepřežijeme.

0 0
možnosti

Gabriel, Stratil, Fikáček a teď koukám i Koliandr, nevzdělanci, nebo rovnou magoři, ale je jich tu víc. Jsem pro demokracii a svobodu projevu. Z celé šíře spektra názorů se nakonec ta pravda vyklube navzdory všemu takovému informačnímu balastu

3 0
možnosti

Pořád stejné kecy, pořád stejné nekritické opěvování profláknutých jmen. Za všechny - Harry Hoxsey - nejúspěšnější léčitel rakoviny v Americe. Takže zkusíme https://en.wikipedia.org/wiki/Hoxsey_Therapy a dovíme se spoustu věcí. Včetně závěru: In 1967, Hoxsey developed prostate cancer, and his own treatment failed to cure it. Because he failed to respond to his eponymous therapy, Hoxsey underwent surgery and standard medical treatment.[16] He died seven years later, in 1974.

5 0
možnosti

nejde jen o tento počin...tito pánové ..a je jich několik ...se snaží seč mohou...o to, aby UDRŽOVALI NÁROD V PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI A PŘIMĚŘENÉ CHUDOBĚ... to se vládnoucím třídám daří již více než 5000 let....

0 5
možnosti
Foto

J98a33k42u63b 40R84o37t43h

11. 6. 2017 10:18

;-D;-D;-D Nic jiného se na ty vaše cancy o spiknutí říct nedá. Spolu s autorem si dejte alternativní kuličku cukru za 500,- a holotropně si zadýchejte.

9 0
možnosti
Foto

J27a63k35u19b 87R64o43t17h

11. 6. 2017 9:50

Léky na bázi ropných produktů? ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!