Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Na konci svého článku píšete, že nevíme, jak postupoval kardinál Vlk v jednání se Zemanem a doslova píšete "Pokud nemáte informace, nesuďte." Tak se ptám, jestli Vy ty informace máte nebo jestli předpokládáte, že je řadový čtenář blogu má?

Proč tedy vůbec vyzýváte, obzvláště v den pohřbu kardinála, k nějakému posuzování a ještě ve formě ano/ne?

Různí lidé mohou své zemi prospět různě a kromě toho, spousta věcí se ukáže až po čase.

Já jsem si kardinála Vlka vážila vždy, jsem maximálně spokojená s jeho nástupcem. MZ jsem nevolila, ale v další volbě zřejmě budu. Těm, co se chystají mi spílat, bych jen řekla, že nejen lid prostý hrává roli užitečného idiota. Pro časy příští se mi zdá užitečné volit Zemana, ale k tomu rozhodnutí mne určitě nepovede posuzování, jestli kdo byl či nebyl na funuse.

13 1
možnosti
Foto

Volit Zemana znamená prodlužovat ostudu, kterou nám dělá ve světě a dělá ji doma. Je to ale každého věc, když mu opilství, hulvátství nevadí.

12 9
možnosti
Foto

„Miliardy korun z našeho rozpočtu, putující do Vatikánu“

To jako skutečně někdo miliardy z restitucí posílá do Vatikánu? Můžete být konkrétní?

I kdyby tomu tak nakrásně bylo, restituent má plné právo naložit se svým majetkem jak chce, nicméně o tom, že by tomu tak bylo, silně pochybuji. Můžete své nařčení nějak dokázat?

6 1
možnosti
VK

Veškerý majetek církve spravuje Vatikán a po korupčních aférách a propojenosti některých nejvyšších představitelů katolické církve se stínovou vládou světa (je mnoho úniků informací) a při skutečnosti, že stát stále (mimo restituce) katolické církvi přispívá (platy kněží i opravy některých církevních památek), je evidentní, kde větší část peněz končí.

2 5
možnosti
Foto

R^ Inu, již naši předkové říkávali, že pod sutanu lze schovat ,,leccos". Od ,,čisté" víry až po ... Inu, třeba i manipulaci lidí a mocenské boje. Doba, kdy církev byla i ,,správkyní" i nositelkou vědění i naděje již pominula. Mocenský boj mezi ,,mocí světskou" a mocí církevní však přetrvává stále. Desatero by mělo být kodexem lidského chování, málo kdo se jím však ve skutečnosti řídí. Tedy, pokud vůbec:-/

5 3
možnosti
Foto

Pane K., děkuji Vám, opět, za potvrzení mého příspěvkuR^

2 2
možnosti
MK

Žádné náboženství nepřineslo lidstvu nic dobrého. Ani dnes mu nic nepřináší. Každému náboženství jde jen o to, jak nejlépe zmanipulovat "ovečky". Nic víc, nic míň. Přínos pro člověka žádný. Nebo snad ano?

5 6
možnosti

Jsem nevěřící, ale kdyby se lidi aspoň částečně řídili desaterem, vůbec by to neškodilo. Takže na všem je i něco dobrého.

4 0
možnosti
ZZ

já s vámi, autore, souhlasím

1 6
možnosti

Stačí přečíst nadpis, a dál je to zbytečné číst. A ještě si říkáte o karmu?

Jste rozený demagog!

11 3
možnosti
OK

O52t26a 67K57i17n56c

25. 3. 2017 10:37

Jeden z nejtrapnějších blogů vůbec.

19 3
možnosti
MB

Jistěže máte právo na názor a tento publikovat. Jako nevěřící sděluji - Neuvěřitelná pokleslost naší společnosti - potřebuje kultivaci. Harmonický člověk, se po 42 letech jaksi nedostavil ... Pak jako první, má Hlava státu přispět - mravností, příkladností ... Je sice dobré seděl v Olomouci a vykouřit 3 patro nekuřáckého hotelu, pobavit lid po náměstích, vyzývat národ ke kořenům tradic a nic neřešit. Pravda, líbí se to. Jak neúčast přispěje , nechápu. Pak snad Pán až po Miloši Zemanovi ! Katastrofa ! :-)

4 2
možnosti
PK

Dobře napsáno, souhlasím ....mám svou víru a služebníky na zemi, jejichž jedíným posláním je plnit kasu Vatikánu v této oblasti skutečně nepotřebuji.

3 9
možnosti
Foto

J37a86k49u32b 87R70o38t83h

25. 3. 2017 10:11

Pár silných lží. Je mi vás líto.;-O

18 5
možnosti
PM

Mne Vás absolutně ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!