Chcete probudit přirozené léčení ve vlastním nitru?

23. 09. 2017 9:00:00
Tímto článkem dávám svým čtenářům obrovský dar. Nenechte si ujít příležitost naučit se léčit se sami! Při praktické realizaci můžete vidět či cítit i malou změnu ihned!

Mé nejhodnotnější články mají nejnižší čtenost i karmu. Je to dáno tím, že naše celoživotní vzdělávání (programování) i žitá praxe stojí na jiných hodnotách, než které jsou pro náš život nejdůležitější, proto se o to lidé méně zajímají. Nenechte se mýlit, že jde o esoteriku a přijměte, co nabízím.

Přenesme se nyní na chvíli do představy, že naše tělo je ze 70ti% energetické a tuto energii můžeme ovládat vlastním myšlením. Konec konců – auta máme už dnes také napěchovaná elektronikou, kterou ovládáme hlasem - audiem (myšlenkou převedenou do vibrace vzduchu), takže představa, že jsme na tom podobně, nemusí být až tak obtížná.

To, co vám zde popíši, jsem se naučil před třemi lety na semináři u lékaře s čtyřicetiletou praxí, profesora traumatologie, ortopeda a chirurga Dr. Rameshe, který v současnosti působí v Dubaji.

Je důležité si uvědomit, že až 80% energie, kterou získáváme z vnějšího prostředí (stravou, spánkem, meditací, případně přes léčitele) spotřebovává naše myšlení. Je to stav, který u většiny lidí probíhá nepřetržitě a málo kdo umí své myšlení zastavit. Ze své praxe vím, že největší potíže to činí ženám. Je ale nutné naučit se ovládat myšlení a umět jej i zastavit, vždyť tím šetříme obrovské množství energie a nejen to.

Ale ještě vás musím upozornit, že to, co vám popíši, se až po vlastní praxi stalo mou pravdou. Proto, aby vám to fungovalo, nestačí převzít mou pravdu, je nutné začít a prožít to. Na vlastním těle poznat, že to funguje. Tedy zvolit odpovědný přístup a teprve prožitek s výsledkem bude tou vaší pravdou. Ne návod, který vám někdo dá, ale vlastní emoce kterou získáte, přesvědčení o účinnosti, vám zaručí funkčnost této velice jednoduché metody. Řadě mých klientů, vedle dalších metod, tato velmi účinně pomáhá.

To, co čtete, vidíte, slyšíte, je pravda druhých lidí. Vaší pravdou se stane, pokud to prožijete a ztotožníte se s tím. A v případě dále popisované metody odprogramování, je vhodné jako první řešit problém, u nějž i dílčí výsledek je ihned patrný. Například zlepšení zraku (před léčením nepřečtete drobný text bez brýlí, po léčení ano), nebo třeba jen bolest kolena, či hlavy může po léčení přestat hned, (nebo se alespoň utišit). Budete nadšení a vaší pravdou se stane tvrzení, že toto léčení opravdu funguje. A pak můžete přistoupit k léčení jiného, složitého problému (například Alzheimerovy choroby), kde výsledky budou postupoval velmi malými krůčky. Budete pozorovat malé změny, ale budete stále více z výsledků nadšeni.

Za léta, kdy jsme nepřetržitě programováni, jsme získali řadu programů, které nám škodí a i takové, které jsou nositeli nemocí. Tato metoda je odprogramovaní škodlivých energií (programů), které problém, jenž jsme se rozhodli vyléčit, způsobují. Bude to vypadat, jako vámi řízená meditace, či vnitřní rozhovor sami se sebou.

Velmi pohodlně se usaďte v místě, kde máte absolutní klid. Zvolte problém, který chcete vyřešit. Nemáte-li takový problém, zvolte harmonizaci fyzického a energetického těla, která vás udržuje v optimální kondici.

Aby bylo možné posoudit výsledek, tak k aktuálnímu stavu problému, který chcete vyléčit, přiřaďte hodnotu 100%. Po léčení posoudíte, kolik procent ještě zbývá pro opakovanou léčbu.

Budete pracovat s vlastní vnitřní energií – „svým JÁ“. Tímto „svým Já“ budete pohybovat svými myšlenkami uvnitř těla. Nepotřebujete pro to žádné vizualizace, žádnou speciální koncentraci . Stačí pouze pomyslet například: „Jsem ve svém žaludku“ a energie (vaše Já) se tam ten moment opravdu nachází. V průběhu celého procesu je důležité dýchání. Při zahájení léčení je třeba se 9x hluboce nadechnout a vydechnout nosem v tak rychlém tempu, aby vám to nečinilo potíže. A v místech, kam se v průběhu léčení dostanete, je vhodné prodýchávat (tedy nádech a výdech). Postupujte tak, abyste se dobře cítili a délka pobytu ve vybraných energetických centrech, při jejich aktivaci, není tak zásadní, aktivují se už i tím, že na ně pomyslíte.

Nyní tedy sedíte v pohodlné pozici, nepřekřížené nohy se lehce dotýkají podlahy. Ruce volně položte na svá stehna a zavřete oči.

Myslíte si (to, co se nachází v uvozovkách):

  1. „Jsem ve svém čele“ (jste v řídícím centru těla, 9x nosem se nadýchnete a vydýchnete).
  2. „Jsem na špičce svého nosu“ (setrváte několik vteřin, pokud nemíváte s nosem problém , pokračujete po nádechu a výdechu dál)
  3. „Jsem ve svých rtech“ (trpíte-li paradentózou, můžete energii, kterou jste tam přenesli, cítit. Pak je dobré setrvat zde cca 6 vteřin)
  4. „Jsem na vrcholu své brady“ (i zde setrváte krátce dle potřeby)
  5. „Jsem ve svém krku“ (dýchalo-li se vám těžce, pak by to již mělo jít mnohem lehčeji, prodýchnete a pokračujete dál).
  6. „Jsem v horní části svého hrudníku“ (na několik vteřin se můžete zastavit a prodýchávat, čistíte své plíce).
  7. „Jsem ve svém srdci“ (několikrát prodýchněte – nejde jen o výkonnou pumpu, ale o mimořádné centrum energetického systému, má 5.000x větší magnetické pole, než mozek a 60x větší elektrickou energii – je to i významný komunikační orgán – pobuďte zde alespoň 5 vteřin).
  8. „Jsem v Solar plexus“ (jde o významné energetické centrum, nacházející se v místech, kde končí žebra – i zde prodýchněte dle potřeby, jak to cítíte).
  9. „Přecházím do prostoru (nebo opět „Jsem“ v prostoru) mezi srdcem a Solar plexus“.
  10. Položíte si přes sebe ruce na místo mezi srdcem a Solar plexus, tedy pod srdce a nad 12té žebro. Dýchejte a snažte se směřovat nádech pod vaše ruce. A myslete si: „Potřebuji vyléčit ....... (např. své oči)“
  11. Myslete si: „Přecházím do místa, které je nejvhodnější pro vyléčení příčiny mého problému“ (můžete takto obecně, nebo jej můžete popsat – „přecházím do svých očí“). Zůstaňte takto a prodýchávejte, dokud vám je to příjemné. K léčení stačí několik vteřin.
  12. „Vracím se zpět mezi své srdce a Solar plexus“ (jde o místo, kde se reálně Vaše Já, někdo tomu říká Duše, nachází. Poděkujte svému Já, vyvoláte si tím příjemný pocit. „Děkuji za léčení“. Tím jste léčení ukončili.

Nyní prověřte, k jaké změně došlo, když původní stav měl 100%. Léčení se opakuje (1x i 2x denně – nejlépe před spaním), dokud neoznačíme problém nulou, tedy za vyléčený.

Zpočátku se při odstraňování škodlivých programů uvedeným postupem, můžete cítit nepatřičně, připadat si jako někdo, kdo ztratil rozum. Jenže pokud to i přes to budete dělat, dosáhnete první „hmatatelné“ úspěchy, stane se tento systém vaším průvodcem po zbytek života. I když lze touto metodou vyřešit prakticky všechny zdravotní problémy, nemusí se úplně vše hned podařit, ale při pravidelném využívání bude mizet jeden problém za druhým.

Máte cukrovku a zápasíte navíc s nadváhou? I s tím si můžete pomoci sami. Jen občas budete muset zajít k lékaři, aby vám snížil dávky inzulínu, až jej nakonec vysadí.

Většinu problémů neodstraníte najednou, ale budete vidět, jak se stav stále zlepšuje a to je ten nejlepší motor pro to, aby váš imunitní systém pracoval na plné obrátky.

Moc si přeji, aby tento článek pomohl ke zlepšení zdravotního stavu velkému počtu lidí. Je to velmi jednoduché a tomu, kdo se s tím ztotožní a bude praktikovat, udělá obrovskou službu a radost ze života bez bolestí a nemocí.

Budu rád, když mi dáte zpětnou vazbu, jak vám toto odprogramovávání funguje (buď do diskuse, nebo na e-mail – některá léčení jsou dlouhodobá).

Ale POZOR! Je to pouze jedna z velmi účinných cest, jak můžete vyléčit i to, co zatím současná medicína neumí. (O řadě jiných jsem již psal.) Nejde zde o jednorázovou akci, ale o proces spojený s vaším přesvědčením.

Energie se chová jako voda. Máte-li plnou sklenici a přitéká do ní další voda, nevejde se a většina nové vody vyteče ven. Vy jste jednorázově odstranili negativní programy. Vzniklo volné místo – jaké programy tam přitečou?

Aby vám tato metoda přivodila trvalé zdraví, musí se stát součástí každodenního rituálu (stačí na ni – pokud se cítíte zdraví - v pravidelné době cca 2 minuty provádění harmonizace těla, tak, jako se někdo modlí).

A nezapomínejte i na hygienu svého fyzického těla – pohyb, zdravý vzduch, slunce a samozřejmě strava – stačí kousek masa z vystresovaného zvířete a jeho stresové hormony se stávají vašimi, buňky se dostávají do stuporu, vy jste ve stresu a máte zase co léčit.

Žijte tedy také zdravým životním stylem a vyhýbejte se i energetickým jedům – pozor na vhodný výběr televizních programů.

Autor: Vladimír Koliandr | sobota 23.9.2017 9:00 | karma článku: 29.25 | přečteno: 1585x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Kultura

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 7.97 | Přečteno: 236 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 11.60 | Přečteno: 312 | Diskuse

Richard Mandelík

Jeden podařený slavnostní koncert k roku české hudby

Koncert až na dvě zajímavé výjimky vokální a celý věnovaný památce české skladatelky Slávy Vorlové (1894—1973)), tudíž dnes užito jen její hudby a občas i textů.

25.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 45 | Diskuse

Ladislav Kolačkovský

Rytíři Sacher-Masochové v Praze, c. a k. úředníci a milostné vášně

Na Olšanských hřbitovech je hrobka rytířů Krticzků von Jaden. A tam odpočívá i vlastní sestra slavného Sachera-Masocha, díky němuž vzniklo slovo masochismus. Barbara von Sacher. O rodu rytířů Sacher-Masoch a Krticzků.

24.3.2024 v 19:47 | Karma článku: 17.84 | Přečteno: 345 | Diskuse

Pavel Král

Spravedlnost

Po přečtení tohoto příběhu bych mohl jen poznamenat, že spravedlnost je v Božích rukou. A tím by bylo celé téma vyčerpáno. Ale já bych rád spolu s vámi uvažoval o potřebě spravedlnosti v širších souvislostech. A k tomu bych rád...

24.3.2024 v 13:00 | Karma článku: 4.43 | Přečteno: 117 | Diskuse
Počet článků 95 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 901

 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!     

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...