Mohu odstranit rakovinný nádor velikosti dětské hlavičky sám vlastní energií a žít dál?

Ženu s tímto příběhem jsem objevil mezi bretariány. Natočil o nich film režisér Viliam Poltikovič. Tato žena se sama vyléčila dříve, než se bretariánkou stala. Nevěříte?

 Podívejte se na záznam besedy s lidmi živícími se energií na premiéře uvedeného filmu (http://jdem.cz/dbcv58). I ona řekla divákům svůj příběh (pokud vás nezajímá celá beseda, přesuňte se na 1,01 hod, kde hovoří o nádoru). Snad to někomu pomůže pochopit, že lze z energie žít a lze se jí i léčit.

Ve svém článku na tomto blogu „Vesmírná energie – šance pro 3. tisíciletí“ již v roce 2012 o tom píši. Nejznámějším důkazem existence takovéhoto způsobu výživy je známý film „Na počátku bylo světlo“ http://jdem.cz/dbcv79 . Vědecký tým filmařů položil nejdříve otázku předním světovým kapacitám v medicíně, zda je možné žít z energie a všichni s úsměvem odpověděli, že ne. Pak natočil příběhy lidí, kteří takto žijí a podrobil je přísným lékařským testům v prostředí klinik, jež neumožní podvádět. Diváci přímo mohli vidět záběry třeba močového měchýře Inda, který již 70 let nejí (i nepije), jak se jeho močový měchýř naplní a zase vyprázdní a výsledky dalších vyšetření. Důkazy jsou prezentovány na mnoha lidech. Ukazují i na kliniky (německá a česká), které zjistily, že pránická výživa opravdu je možná, porušily ale smlouvu a odmítly poskytnout výsledky lékařských záznamů. Vyšetřován byl německý lékař, který pro účely vědeckého poznání přešel na pránickou výživu. Sám na těchto klinikách domluvil postup vyšetření a způsob kontroly, aby nebylo možné podvádět. I když všechny výsledky svých vyšetření zná, kliniky, z obavy o svou pověst, je nevydaly.

Po natočení všech důkazních materiálů šel filmařský tým opět za stejnými lékaři a výsledky vyšetření jim ukázali. Už se neusmívali, ale přiznali, že se to vymyká současným poznatkům medicíny a neumí to vysvětlit.

Netvrdím, že pránická výživa je vhodná pro každého, ale léčba energií ano! A hlavně proto, že ji má každý nepřetržitě k disposici a pokud pochopí filosofii existence světa dokáže dělat „zázraky“!

Věřím, že tato videa pomohou i mnoha skeptikům pochopit, že základem existence je energie a informace. (Nejde mi o to, propagovat výživu energií.) Jde mi o to pochopit, jak obrovskými možnostmi naše tělo, které má fyzickou a energetickou složku, disponuje. Pochopit to a naučit se to využívat může mnoha lidem zachránit nebo zkvalitnit život. K napsání těchto pár řádků mě navedla diskuse k předposlednímu mému článku.

Přeji si, abychom přestali být závislí na egoistických cílech malé skupinky lidí, kteří mají velmi dobře vypracovaný systém jak z nás vytvořit novodobé otroky svázané kreditními kartami a závislé na chemických preparátech. Jak přes nesmyslné náklady na zdravotnictví zadlužit i ty nejvyspělejší státy a odkoupením jejich dluhů je zcela ovládnout. A mají tu drzost to veřejně prezentovat a my jsme slepí!

Ukažme, že jsme suverénní, svobodné bytostí nepotřebující závislost na nikom, že nám příroda dala obrovské možnosti a nyní je na nás, zda je chceme využít!

Autor: Vladimír Koliandr | neděle 9.7.2017 9:00 | karma článku: 18,39 | přečteno: 766x
  • Další články autora

Vladimír Koliandr

Vrah z vodovodního kohoutku

17.12.2017 v 9:00 | Karma: 21,56

Vladimír Koliandr

Viděl jsem to zítra

3.12.2017 v 9:00 | Karma: 12,52
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!