Chemoterapie nebo vitamin B17? Co je účinnější v boji s rakovinou?

8. 07. 2017 9:00:00
Dva jedy z nichž na počátku chemoterapie byl zdrojem výroby bojový plyn yperit a Vitamin B17 je vyráběn z jader drobného ovoce (hlavně meruněk) obsahujících kyanid. Jeden syntetický, druhý přírodní jed. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Chemoterapie je nejrozšířenějším „lékem“ na západě, dovoz vitaminu B 17 (ve formě potřebné k léčení rakoviny) je do ČR zakázán.

Podívejme se na chemoterapii. Ještě i dnes je řada lékařů přesvědčena, že chemoterapie zničí onkologické útvary a vedlejším účinkem je souběžné zničení zdravých buněk a tím i poškození imunitního systému. Je to oficiální postup, jehož nedodržením se lékař vystavuje postižení a v případě problému i trestnímu stíhání. Je tedy uplatňován všemi lékaři – i těmi, kteří by nikdy sobě, ani svým blízkým nic takového nedali. Chtějí-li pracovat v systému zdravotní péče, nemají jinou možnost.

Běžný postup byl: okamžitá operace, následně chemoterapie a po té radioterapie. Nyní se setkáváme s jiným postupem. Začíná chemoterapií, následuje operace a možné zbytky rakovinných buněk se ničí radioterapií. Oficiální důvod neznám, ale možná souvisí s tím, co nedopatřením proniklo do televizních zpráv jako přelomové odhalení.

Myslím, že to bylo minulý rok na jaře, kdy mne zaujala reportáž z našeho výzkumného ústavu, zabývajícího se výzkumem rakoviny. Tento ústav obdržel darem jeden ze šesti nejlepších mikroskopů světa. Jeho pracovníci sledovali, jak budou rakovinné buňky pomocí chemoterapie zničeny. Nastalo překvapení. Nedošlo ke zničení rakovinných buněk, ale k jejich zapouzdření! A tento proces, který zaznamenali, mohli vidět i televizní diváci. Okamžitě jsem hledal informace na internetu, snažil se najít i další stanice, které by tyto informaci přinesly, abych zjistil podrobnosti o ústavu i použité metodě. Vše bylo marné. Tato informace unikla cenzuře. Pracovníci, kteří tento objev učinili již možná v ústavu nepracují, nebo jsou vázání přísnou mlčenlivostí.

Má to paralelu s výzkumem energií při léčení v utajované laboratoři ministerstva zdravotnictví při chemicko-technologické fakultě (dnes zrušené a výsledky zpřístupněné)? Psal jsem o tom v diskusi k minulému článku. Působením energie léčitele došlo k témuž. Nádor se zapouzdřil do kolagenového obalu a nemohl škodit, dokud se obal neporuší. Lékaři tento útvar, obalený kolagenem, následně operativně vyjmuli. S pacientem se ale zacházelo, jako by byl léčen pouze léčitelem, tedy do konce života mu byla nařízena přísná protirakovinná dieta. Ta zabránila, aby další možné zapouzdřené rakovinné útvary v těle mohla živočišná bílkovina poškodit a tak imunitní systém mohl postupně jednotlivé zhoubné útvary v kolagenových „pouzdrech“ likvidovat.

Pokud chemoterapie udělá totéž, co léčitel, není důvod ji nasadit jako první, odstranit zapouzdřené útvary a ty drobné, které zůstaly, pak (místo dříve uplatňované diety) zlikvidovat rychle radioterapií?

Zpráva, kterou jsem viděl, mi nepřipadala jako „kachna“, protože vím, co vše se zatajuje (a brání soudnímu procesu s výrobci a distributory chemoterapie), aby chemoterapie mohla být plošně užívána.

A nyní tedy k vitaminu B17. Sám s ním nemám osobní zkušenosti (užívám účinnějších nástrojů), ale myslím, že veřejnost by o této možnosti měla vědět.

Vitamin B17 je ve vodě rozpustná, v zásadě atoxická látka, označována jako přírodní chemoterapeutikum. Je obsažen ve více jak 1.200 druzích rostlin z nichž velká část je jedlých. Vitamin B17 je taktéž nazýván Laetril či Nitrilosid. Každý z těchto názvu však označuje jednu a tutéž látku.

Vitamin B17 je složen že čtyř molekul do sebe vzájemné pevně propojených. Centrální molekulu tohoto vitaminu tvoří molekula Kyanovodíku, stejně jako u vitaminu B12 neboli kyanokobalaminu. Dále je tento vitamin tvořen dvěma molekulami cukru a benzenovým řetězcem nebo případně acetonem.

Kyanid obsaženy v čistém B17 je automaticky uvolněn přímo v oblasti samotného nádoru vlivem enzymu beta-glukosidasy, který je v nádorových buňkách obsažen. Volné molekuly kyanidu okamžitě usmrtí okolní buňky samotného nádorů. Jakékoliv molekuly kyanidu které se dostanou mimo nádor jsou kompletně neutralizovány enzymem Rhodanese na nejedovatou látku zvanou Thiocyanate. Enzym rhodanese je přítomen jak v játrech tak ve všech buňkách zdravé tkáně. Enzym rhodanese není přítomen ve zmutované tkáni rakovinných nádorů. Rakovinné buňky tedy nemají žádnou obranu proti smrtícímu efektu kyanidu.

Není lepší ničit rakovinné buňky bez poškození zdravých buněk a to přírodní látkou? Namísto vypadávání vlasů, nesnesitelných bolestí a pocitu silné nevolnosti, zničení estrogenů u žen a vytvoření antisexuálního prostředí v rodině, tak jak je to běžné při léčbě moderní chemoterapií a radioterapií a zpravidla při rakovině prsu i jeho resekcí, jsou jedinými vedlejšími účinky léčby vitaminem B17 ústup bolesti, zvýšená chuť k jídlu, přibývání na váze a zvyšující se celkový pocit pohody.

Popisuji to zjednodušeně, potřebné dávky nelze přijímat přes trávicí trakt (při požití takového množství by k otravě došlo). Využívá se injekční forma, která zde je nedostupná. Nedoporučuji nikomu „samoobslužné léčení“, je to látka, která by měla patřit do rukou lékaře! Ten u nás nikomu látku, jejíž dovoz do ČR není povolen, aplikovat nebude, byť si ji pacienti dokáží sehnat v zahraničí. To, že se neužívá není problém zdravotnický, ale politický a ekonomický. O tom jsou mé články o ideologii, která i přes zdravotnictví realizuje svou koncepci k ovládnutí světa a snížení počtu jeho obyvatelstva!

Odpověď na otázku z titulku je jednoznačná. A snad jednou bude také i u nás tento vitamin i ve vysokých koncentracích k léčbě rakoviny využít. Naštěstí lidé nejsou závislí jen na „trojkombinaci chemoterapie, operace a radioterapie.“ Z psychologického hlediska je ale pro většinu lidí obtížné se tomu vyhnout – musí si odpovídat na otázku, „co když zvolená metoda nefunguje?“ a veřejné mínění je nakloněno jednoznačně nejdrastičtější metodě. Je už ale dost lidí, kteří prohlédli a nachází vlastní cestu k vyléčení.

Autor: Vladimír Koliandr | sobota 8.7.2017 9:00 | karma článku: 33.04 | přečteno: 4698x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Kultura

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 8.80 | Přečteno: 263 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 11.60 | Přečteno: 314 | Diskuse

Richard Mandelík

Jeden podařený slavnostní koncert k roku české hudby

Koncert až na dvě zajímavé výjimky vokální a celý věnovaný památce české skladatelky Slávy Vorlové (1894—1973)), tudíž dnes užito jen její hudby a občas i textů.

25.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 47 | Diskuse

Ladislav Kolačkovský

Rytíři Sacher-Masochové v Praze, c. a k. úředníci a milostné vášně

Na Olšanských hřbitovech je hrobka rytířů Krticzků von Jaden. A tam odpočívá i vlastní sestra slavného Sachera-Masocha, díky němuž vzniklo slovo masochismus. Barbara von Sacher. O rodu rytířů Sacher-Masoch a Krticzků.

24.3.2024 v 19:47 | Karma článku: 18.14 | Přečteno: 388 | Diskuse

Pavel Král

Spravedlnost

Po přečtení tohoto příběhu bych mohl jen poznamenat, že spravedlnost je v Božích rukou. A tím by bylo celé téma vyčerpáno. Ale já bych rád spolu s vámi uvažoval o potřebě spravedlnosti v širších souvislostech. A k tomu bych rád...

24.3.2024 v 13:00 | Karma článku: 4.43 | Přečteno: 117 | Diskuse
Počet článků 95 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 901

 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!     

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...