Vladimír Koliandr

Je opravdu současná oficiální cesta léčby rakoviny tou nejhorší variantou?

23. 04. 2017 9:00:00
Opět musím reagovat na diskusi v předchozím článku a k potvrzení teze uvedené v titulku tentokrát využiji důkazů a argumentů geniální ženy, o níž byl předchozí článek, Dr.Budwig.

Není možné mlčet, když zbytečně předčasně umírají miliony lidí! A oficiální medicína to ví!

U chemoterapie je to jednoznačné (1% účinnosti a cca 29% placeba je pro nasazení k léčení neobhajitelné). U soudního dvora v Haagu leží již několik let žaloba na výrobce tohoto jedu na vyhlazování lidstva. (Argumenty jsou i v mém článku „Jsme ve třetí světové válce“, ale i dalších). Proto stručně ještě k radioterapii a operaci.

Proč je záření, které se používá na onkologických klinikách tolik škodlivé?

Dále cituji Dr. Budwig: „Na Mezinárodním kongresu radiačních terapeutů , který se konal v roce 1956 ve Švýcarsku a sešli se na něm vědci z celého světa, se hovořilo o zkouškách účinku elektronů v roztoku s mrtvou, inertní hmotou rozpuštěnou ve vodě. Fyzik Dessauer (Dr.MED a Dr.THEOL.) napsal, že veškerá radiace, ať by se jednalo o sluneční paprsky, nebo jiné formy záření, jsou organizmem absorbovány v závislosti na své povaze. Kosmické paprsky, obsahující protony, těžkou hmotu, nebo neutralizované elektrony, živý organizmus nepřijme ani neabsorbuje. Pokud je tělo vystaveno příliš velkému množství nevhodné radiace, vznikají popáleniny.

Nebiologické, nevhodné paprsky (synteticky vyrobené radioaktivní látky jako radium nebo kobalt, nebo škodlivé kosmické záření) živý organizmus pouze poškozují. Vzhledem k fyzikální podstatě tohoto záření jsou marné všechny pokusy lékařů, ošetřovat radiací pouze oblast nádoru. ... Tyto černé paprsky podle Maxe Planka a nekompatibilní paprsky podle Dessauera by se v terapii živého organizmu neměly vůbec používat.

Na moskevském kongresu v roce 1962 to veřejně zdůrazňoval president Vědecké rady. Kongresu se zúčastnilo i 150 německých vědců. ... V komentáři, předneseném na tomto kongresu předsedou vědecké rady se praví: Na radiační ošetření a operace by se mělo pohlížet jako na zastaralou záležitost. ... Bylo vědecky dokázáno (profesorem H.V.Eulerem ze Stockholmu), že každý chirurgický zásah v případě rakoviny přispívá i k rychlejší tvorbě metastáz a zhoršuje konec. Nelze jej tedy dále doporučovat. (Spontánní potlesk)“ Tolik citace z přednášky ze 17.června 1966, přenesené na druhém Bio-technickém týdnu v Neviges v Německu.

Ne náhodou vzpomíná Dr Budwig i účast 150 německých vědců na moskevském kongresu – právě Německo (tvůrce chemoterapie v Osvětimi, jež byla „laboratoří“ IG Farben) je zastáncem metod léčby z první poloviny minulého století. Němečtí vědci a ideologové přišli po válce do rukou Rotschildů a Rockefellerů a přináší jim bilionové zisky!

Pokud vítězí bilionové zisky skupinky lidí nad životy lidstva naší planety (západní metody začínají pronikat i na její východ), nemůžeme zůstat klidní, musíme informovat, že existují cesty, jak se této mašinerii vyhnout! Dr.Budwig píše, že své členy rodiny její odpůrci dávali léčit k ní (a ona je nedokázala odmítnout), ale pro ostatní v tisku a literatuře doporučovali dále svou „klasiku“.

Je mnoho současných důkazů proti stávajícímu způsobu léčení a řada lékařů poukazuje na nesprávnost této léčby. (Na některé jsem ve svých článcích již ukázal.) Pokud lékaři chtějí léčit, musí dodržovat pravidla a tak ti, kteří mají svědomí, ze systému vystupují. Nemohou s tím nic dělat – lékařské fakulty i legislativu ovládají farmaceutické firmy.

Vím, že zatvrzelé skeptiky nepřesvědčím do té doby, než sami onemocní a octnou se na hranici života a smrti.

Sám, jako bývalý skeptik, jsem toho živoucím důkazem a dnes, v jedenasedmdesáti letech, jsem na tom fyzicky i zdravotně lépe, než mnoho lidí ve čtyřiceti letech. Zařadil jsem se mezi armádu lidí, kteří nyní ukazují, jak snadno se dá uzdravit a zdraví si udržet.

Autor: Vladimír Koliandr | karma: 21.85 | přečteno: 1244 ×
Poslední články autora