Znáte Dr. Budwigovou a její úspěchy v léčbě rakoviny?

Světově proslulá biochemička a vědecká pracovnice dr. Johanna Budwig způsobila převrat ve vědeckém světě nalezením vztahu mezi rakovinou a metabolizmem tuků, ale také arteriosklerózou a infarktem!

Byla 7x navržena na udělení Nobelovy ceny a vždy jejímu udělení představitelé farmaceutického a tukového průmyslu a školní medicíny dokázali zabránit! Sama říká o výsledcích své práce a snaze omezovat i její publikační činnost, že se „současná ortodoxní medicína snaží vybojovat předem ztracenou bitvu. Zamýšlíme se nad cíli zastánců ortodoxní medicíny. Jsou nám skutečně ku prospěchu?“

Dr. Budwigová zjistila, že rakovinné buňky jsou takové, kterým schází na molekulární úrovni důležité nutrienty. A zjistila také, že červené krvinky u pacientů s rakovinou neobsahují tukovou složku. Toto zjištění jí dovedlo k léčebné metodě, která se ukázala být úspěšnou v téměř 90ti% případů a to proto „jen“ 90%, protože léčila převážně pacienty již zdevastované klasickou léčbou. Kdyby měla stejné vstupní podmínky, je velmi pravděpodobné, že by se blížila až ke 100%!

Je řada úspěšných metod léčení rakoviny. Nejhorších výsledků dosahuje klasická medicína metodou chemoterapie, operace a radioterapie. Sdělovací prostředky a síla farmaceutických lobby však ovládají myšlení lidí (a vydělávají miliardy dolarů) a tak zcela zbytečně je rakovina postrachem pacientů. Nenajdou odvahu zvolit něco jiného a když, tak až zcela fyzicky a psychicky zdecimovaní.

Vraťme se ale k Dr.Budwigové. Objevila přírodní cestu, jak je možné lidem co nejvhodněji dodat chybějící esencionální složky, které nevyhnutně potřebují ve své každodenní stravě. Je to tak jednoduché a laciné, že farmaceutické firmy z toho šílí a klasická medicína jí zesměšňuje (používat to masově, ztratí se (nebo výrazně omezí) trh s rakovinou, infarkty, arteriosklerózou, disfunkcí jater, diabetem 2.typu i dalšími civilizačními chorobami.

 Stačí jednoduše konzumovat dvě přírodní lahodné potraviny. Rozemletá lněná semínka (do 10 - 15 minut se musí zkonzumovat, jinak se znehodnotí – a nestačí jen samotný olej, řada potřebných látek je i ve slupce a uvnitř jadérka) a druhou potravinou je některá z obsahujících síru (tvaroh, jogurt, ořechy, cibule, česnek, pórek, pažitka…). Ve směsi se trvanlivost prodlouží.

Takto jednoduše je možné si zajistit prevenci. Kdo již onemocněl, tímto si zlepší stav, ale doporučuji si k tomu nastudovat i potřebnou literaturu, případně se obrátit a odborníka.

Úspěchy Dr.Budwigové dráždí a často vedou i k soudním sporům.  Sama píše:

„Často jsem byla předvolána k soudu, pokaždé na návrh některé z lékařských komor, vždy jsem v těchto sporech vyhrála.“

„Znám odpověď na rakovinu, avšak američtí lékaři mi nebudou naslouchat. Přicházejí ke mně a pozorují mé metody a bývají ohromeni. Pak ale chtějí uzavírat zvláštní dohody, aby tyto metody mohli přenést domů a vydělávat s nimi velké peníze. Já to tak ale nechci a tak jsem v každé zemi na černé listině“, píše německá vědkyně Dr. Johanna Budwigová.

Pokud někomu tato metoda připadá logická a je ochoten sám na sobě ji vyzkoušet, zajděte do knihkupectví a kupte (nebo objednejte) si knihu této autorky „Lněný olej Kuchařka a dieta“. Získáte tím více jak 500 receptů na zdravé a léčebné stravování.

A protože léčení touto metodou je postaveno na tucích a také solární energii, tak i o tom ještě někdy příště. 

Autor: Vladimír Koliandr | čtvrtek 13.4.2017 9:00 | karma článku: 25,63 | přečteno: 1518x