Vladimír Koliandr

Nejen Čtyři dohody, ale i Hóoponopono vás změní

24. 03. 2017 14:55:13
Při psaní odpovědi na dotaz p. Zátureckého v diskusi „Vy se vyznáte ve filozofii a berou Vás Čtyři dohody?? “, jsem si uvědomil, že to může zajímat i někoho dalšího, tak to mírně upravené a doplněné předkládám jako článek.

Filosofie má řadu směrů. Již v minulých tisíciletích je dělila Základní filosofická otázka: co je prvotní - hmota nebo vědomí? - na dva základní proudy. Materialisty a idealisty. Byl jsem materialisticky vychován, mám materialistické vzdělání, tedy i filosofické. Jenže nastal u mně zlom, kdy jsem pochopil a prožil změnu. Ta změna (záchrana mého života, kterou materialistická medicína vzdala a idealistickými nástroji - energií a informací jsem se úplně vyléčil) pro mně znamenala nový život.

A tak jsem přešel na druhou stranu. A studoval s jiným pohledem na svět. Dnes, kdy komunikuji s inteligentními energiemi, kdy jako léčiteli mi přicházejí do rukou i medicínou zdevastovaní klienti a v drtivé většině je vracím do života šťastné, opravdu VÍM, že svým myšlením, chováním, vztahem k ostatním, jejich posuzováním, ovlivňuji informační energetické pole, které všechny bytosti na této planetě propojuje a dle toho, co tam vědomě i nevědomky "vkládám" se ke mně i ostatní chovají.

Naše těla jsou ze 70% energií, ta nás vzájemně propojuje. Takže z energetického pohledu (materialistická věda zatím nepřipouští energetická pole nad hranicí rychlosti světla, které nás vzájemně propojují)* je vlastně všechno lidstvo na planetě jedním celkem a lidé zde figurují jako samostatní jedinci stejně tak, jako buňky v našem těle (také je můžeme ovládat svým myšlením, pokud je pozitivní, je fakticky placebem, negativní myšlenky nám léčení ztěžují až přímo znemožňují).

Proto tak dobře fungují Čtyři dohody a je velmi účinná i další metoda, tentokrát původem z Havaje Hóoponopono, kterou úspěšně využívám k léčení nejen vztahových problémů.

Tuto tajnou havajskou techniku na vytváření hojnosti, zdraví, míru ... na Havaji objevil americký psycholog Ihaleakala Hew Len,Ph.D. Ten po přeložení do nejtěžšího žaláře s úkolem léčit vrahy a násilníky, byl zprvu bezradný a málem se zařadil do plejády zaměstnanců věznice, kteří po krátkém působení museli zaměstnání změnit.

Vzpomněl si ale na svou návštěvu Havaje a na léčitelku, která mu tuto metodu ukázala. Jako studovaný psycholog, se usmíval nad její naivitou. A najednou ho napadlo to zkusit zde ve věznici. A děly se zázraky. Po roce vězňové chodili bez pout, nebyli již sobě i svému okolí nebezpeční a dokonce pracovali! Personál se stabilizoval.

Tato zkušenost byla publikována v tisku a významný americký spisovatel Joe Vitale vyhledal Dr. Ihaleakala a spolu s ním napsali knihu „Svět bez hranic“ o této metodě, která se stala světovým bestselerem.

„Tato kniha je jako dynamit. Když ji začnete číst, zapálíte rozbušku. Odstřelí všechny zastaralé, složité a zavádějící teorie úspěchu a jediným jednoduchým krokem odhalí osvěžující a jasnou cestu přeměny vašeho života. Pokud jste se rozhodli vydat se s Vitalem na průzkum Světa bez hranic, připravte se na podnětnou a inspirující cestu, která přesahuje vše, co jste si dosud dokázali představit.“ Píše Craig Perrine. A filosof a spisovatel James Arthur Ray píše „...Přečtěte si tuto knihu: připomene vám pravdu a schopnosti, které už dávno máte.“

)* Poznámka

I když v Evropském výzkumném centru v Cernu byla prokázána částice pohybující se vyšší rychlostí než světlo – Boson (a za jeho objev byla udělena i Nobelova cena), většina vědeckého světa existenci energie rychlejší než světlo popírá. Přitom i u nás, již za minulého režimu, existovala tajná laboratoř Ministerstva zdravotnictví u Chemicko-technologické fakulty, která studovala a nepřímo měřila energie léčitelů. Byl zde zkoumán i nejvýznamnější léčitel minulého století Josef Zezulka. Pod dozorem lékařů léčil onkologické pacienty, kterým již lékaři nemohli pomoci. Vše je dokumentováno v protokolech a doloženo tehdejší nejmodernější zobrazovací technikou. Prakticky všichni pacienti se vyléčili. Nejmenší energetickou jednotku, kterou člověk vyzařuje, tehdy v laboratoři označili jako menšn. Tyto protokoly dnes již vyšly knižně a ve své práci i tyto poznatky využívám přesto, že dnes již umíme pracovat nejen s energetickým, ale i s informačním polem.

Autor: Vladimír Koliandr | karma: 19.00 | přečteno: 529 ×
Poslední články autora