Mimozemské civilizace jsou tu stále s námi !

3. 01. 2017 16:00:00
Proč o tom vlády světových mocností mlčí, přestože s mimozemšťany již některé jsou v kontaktu? V Peru, kde jsou kontakty s UFO nejčastější, mají pro to ministerstvo a v USA je to součástí vojenských předpisů. Toto není pohádka!

Český filmový režisér Viliam Poltikovič existenci UFO také zdokumentoval. Vatikán, ústy papeže, existenci mimozemské civilizace oficiálně přiznal.

Unikátní zážitek z účasti na světové premiéře amerického hraného dokumentu „First Contact“ mě přivedl na myšlenku se o tuto přelomovou světovou událost podělit a pro informovanost veřejnosti i něco udělat.

Jsem jedním z těch, kdo téměř před dvaceti lety, na vlastní oči viděl a zažil UFO stojící nad přehradou v Luhačovicích (a bylo nás tam alespoň 200 ze školícího střediska Ministerstva financí). Nikdy jsem již nepochyboval o existenci tohoto fenoménu a mimozemské civilizace na naší planetě.

Pro světovou premiéru filmu, který může do roka změnit myšlení lidstva, byla vybrána Praha. Přítomnost mimozemské civilizace na Zemi může do několika málo let změnit život celé planety. Neváhal jsem tedy ani chvilku a nalezl způsob, jak se této, pro planetu historicky převratné události, zúčastnit.

Byl jsem překvapen, že více jak polovina účastníků premiéry, která se uskutečnila 14. října 2016 v Lucerně, měla s mimozemskou civilizací také osobní zážitky (na výzvu konferenciéra programu jsme zvedli ruce). Českých diváků odhaduji 10%.

Při úvodní besedě byla vznesena také otázka, položená vyčítavým tónem, proč pro světovou premiéru tohoto významného, pro Hollywood netypického, dokumentu byla zvolena právě Praha - prý je na světě mnoho významnějších a stejně dostupných míst. Odpovědí režiséra bylo, že výběr provedla mimozemská inteligence. Praha je energeticky mimořádně silné místo a nejvhodnější pro šíření této informace, a také se zde nenachází rozhodující síly, které z utajování těchto skutečností profitují a brání jejich šíření.

Jaké nebezpečí tedy číhá na mocné tohoto světa, pokud se lidstvo zkontaktuje s mimozemskou civilizací?

Mně, na základě vlastních poznatků a po shlédnutí tohoto filmu, vyplynulo následující:

Už samotný osobní kontakt je složitý – jsme energeticky (vibračně) odlišní a pro lidstvo tento kontakt vyžaduje přípravu. Protože mocní tohoto světa nejsou ochotni takovou přípravu zahájit, bere mimozemská inteligence přípravu do svých „rukou“. Rýsuje se totiž lidstvu možnost získání nevyčerpatelných vesmírných energetických zdrojů, jimiž jsme obklopeni, a to naprosto zdarma pro každého. To zcela znehodnotí současný energeticko-ekonomický systém – nebudeme potřebovat ropu, uhlí, plyn, sílu přírodních živlů, ani nebude třeba jaderných elektráren.

Ale tato vesmírná energie je i součástí našeho života, léčí i nevyléčitelné, zdravotnictví, jež je nyní obrovským byznysem, by řešilo pouze první pomoc. Každý by se léčil sám – vždyť nejzdravějšími lidmi této planety jsou bretariáni (také, jako ti, kteří viděli UFO, jsou dnes stavěni do role podvodníků, kterým lidé nevěří, ale žijí skutečně z vesmírné energie). Hodnotový systém této planety by se po několika tisíciletích zcela převrátil. Ten, kdo dnes ovládá energetické zdroje, nebo produkuje bilionové zisky v dolarech, často za nic neléčící léky, by zůstal s prázdnýma rukama. A to se snaží vládnoucí elita světa oddalovat, jak je to jen možné.

Vesmírná inteligence tedy udělala první krok, aby to změnila!

I distribuce filmu se vymyká zásahům světové politické moci.

Premiéra pokračovala celý následující den channelingem (komunikací přes zprostředovatele) na Žofíně. Byl jsem jedním ze šťastlivců, který byl vylosován a mohl zprostředkovaně hovořit se zástupcem jedné z mimozemských civilizací.

Dokumentární film „PRVNÍ KONTAKT“ je o setkání Daryla Anky s UFO a jak se následně stal channelerem (kanálem) mimozemské bytosti jménem Bashar, která přináší na Zemi informace k přípravě na setkání s dalšími civilizacemi vesmíru.

Jedinečná příležitost vidět ještě tento film, který se nedostane do běžné distribuce, bude 17. ledna v kině v Brandýse nad Labem a po promítání bude možno se účastnit channelingu, který zprostředkuje Lucie Alferi, tedy účastníci se budou ptát na cokoli budou chtít přímo mimozemské bytosti.

A toto opravdu není pohádka! Každý se reálně může přesvědčit, zda informace, uvedené v předchozích článcích mají pravdivý základ. Sám jsem se Bashara na to neptal, využil jsem možnost ve prospěch své profese. A dobře jsem udělal. Pochopil jsem, že sice mohu pomoci vyléčit každou nemoc, ale nemohu pomoci člověku, který si to vědomě, nebo i podvědomě nepřeje.

Autor: Vladimír Koliandr | úterý 3.1.2017 16:00 | karma článku: 25.98 | přečteno: 2329x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Kultura

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 8.79 | Přečteno: 260 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 11.60 | Přečteno: 314 | Diskuse

Richard Mandelík

Jeden podařený slavnostní koncert k roku české hudby

Koncert až na dvě zajímavé výjimky vokální a celý věnovaný památce české skladatelky Slávy Vorlové (1894—1973)), tudíž dnes užito jen její hudby a občas i textů.

25.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 47 | Diskuse

Ladislav Kolačkovský

Rytíři Sacher-Masochové v Praze, c. a k. úředníci a milostné vášně

Na Olšanských hřbitovech je hrobka rytířů Krticzků von Jaden. A tam odpočívá i vlastní sestra slavného Sachera-Masocha, díky němuž vzniklo slovo masochismus. Barbara von Sacher. O rodu rytířů Sacher-Masoch a Krticzků.

24.3.2024 v 19:47 | Karma článku: 18.06 | Přečteno: 375 | Diskuse

Pavel Král

Spravedlnost

Po přečtení tohoto příběhu bych mohl jen poznamenat, že spravedlnost je v Božích rukou. A tím by bylo celé téma vyčerpáno. Ale já bych rád spolu s vámi uvažoval o potřebě spravedlnosti v širších souvislostech. A k tomu bych rád...

24.3.2024 v 13:00 | Karma článku: 4.43 | Přečteno: 117 | Diskuse
Počet článků 95 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 901

 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!     

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...