Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠS

Veci ohledne cipovani a ovladani lidi jsou pravdive. Zbytek mate nejaky popleteny. Nevim s kym komunikujete, ale jedine vychodisko je smireni s Bohem skrze Jezise Krista. Jina cesta do tzv. raje neni!

0 0
možnosti
VK

Máte pravdu a nejsme v rozporu. Pan Ježíš Kristus a Búh je již jedno a to samé, Ježíš s Bohem splynul. Každý, kdo dosáhne frekvence lásky, je s ním schopen přímo komunikovat.

Život ve vesmíru je nesrovnatelně bohatší a rozsáhlejší, než zde na Zemi a než si svým omezením ve třídimenzním prostoru dokážeme představit. To, co si myslíte, že jsou popleteniny, je jen nepatrný náznak reality. Konec konců, video Vám na mnohé mohlo odpovědět.

Já mám učitelku z Plejád. Ale informace získávám i přímo ze zdroje (od Ježíše). A takových lidí je mnoho.

0 1
možnosti
JB

J10a57n 87B86u74r28i91a17n

25. 1. 2018 7:11

Pane Koliandre, nepochybuji o tom, že opravdu komunikujete s duchovními bytostmi, které nejsou z tohoto světa.

Ale jsem přesvědčen, že ty bytosti nejsou tím, za co je považujete. Odpovězte si pravdivě na základní otázku - od té doby, co jste s nimi ve styku, je Váš život lepší? Jste spokojenější, máte lepší náladu, cítíte se lépe?

Nebo je to právě naopak?!!!

Prosím, a teď to myslím vážně - navštivte odborníka - ať už lékaře či kněze - mají s tím zkušenosti a dokáží Vám pomoci.

0 0
možnosti
VK

To, o čem píši, dokáží chopit lidé, kteří podobné schopnosti mají také. Je to o frekvenčním nastavení osobnosti. Jestli jste dobře poslouchal video, slyšel jste, že lékaři pomoci nemohou (u nemocí potlačují projevy a chemickými prostředky člověka poškozují - nemůžou za to, dělají to v dobré víře, naučili se to v tomto materiálním světě - jsou ale nenahraditelní při záchraně života). O tom je i tento blog. Já lidem pomáhám tam, kde už medicína (potlačování projevů nemoci) selhala.

A kněží jsou obyčejní lidé jako my všichni. A někteří opravdu mají podobné zkušenosti a schopnosti jako já, ti to, co píši chápou. Ale většina z nich jen věří, ale neví.

Psal jsem o tom také na tomto blogu - předloni na podzim byla v Praze Lucerně světová premiéra filmu First contact. Účastníci byli z celého světa (seděl jsem vedle paní z Austrálie). Následující den následovalo na Žofíně pokračování s aktéry filmu. Byl jsem mezi vylosovanými, kteří hovořili s mimozemskou bytostí.

Žijeme v multidimenzionálním světě s třídimenzionální výbavou. Naše vnímání je omezeno.

0 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!