Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždycky, když tohle čtu, tak přemýšlím, kdo z nás žije v realitě.

Dobře: Otevřít se....? Zkusme to zjistit.

1/ Ve veřejných zdrojích už od začátku laviny uprchlíků/emigrantů ukazovali mapky, jimiž byli vybaveni - trasy kudy dál a ČR jako území, kam nevstupovat

2/ I skuteční váleční uprchlíci on nás raději uprchli:-)

3/ Imigranti dodaní k nám z Německa stejně od nás zmizeli

4/ Uprchlíci a imigranti k nám nechtějí kvůli umísťovacím podmínkám, ale hlavně... kvůli výrazně NIŽŠÍM DÁVKÁM oproti ostatním státům.

Suma sumárum: Nelze se OTEVŘÍT něčemu, co k nám nechce. Nabádat občany k odporu proti imigraci je jako doporučovat letité jeptišce koupi prezervativu nakázání.

Prostě: Imigranti k nám nechtějí a ze strachu z nich si někdo udělal kampaň,kterou přece nedělá.

Obávám se, že všichni, kteří podobné bludy a ptákoviny šíří, nezatížili vlastní mozek přemýšlením a šíří cizí nesmysly a stávají se tak velmi užitečnými idioty.

UPOZORNĚNÍ: Můj text není o islámu (pro ty, kteří obsah nechápou a stejně chtějí psa bít), jeho neslučitelnosti, o chování imigrantů a jejich úmyslech. Můj text je pouze o tom, že k nám nechtějí, za hranicemi se netlačí a nečekají na schválení vstupu k nám. Můj text je o tom, že se jedná o momentální blábol.

0 0
možnosti
VK

Aby jste se nespletl!

Ano momentálně zástupy před našimi hranicemi nejsou. Neumožňujeme zatím zde vytvářet islámské buňky a Němci jsou štědřejší a mají vyšší životní úroveň. Zatím jsme vhodní jako čekárna. Jenže kolik milionů imigrantů je Evropa schopna pojmout?

Až se naplní lukrativní státy natolik, že výrazně omezí sociální výhody, začneme být lukrativní my.

Vy jste si to video nepustil a neměl trpělivost se podívat i na následující vystoupení bývalého prezidenta Klause v Německé televizi. Také tam hovoří o imigrantech a je kritický na adresu paní Merklové. A říká, že musel vynaložit úsilí na to, aby zabránil Georgu Sorosovi umístit jeho univerzitu v Praze.

Vše má svůj čas a já bych neotevíral dveře ani pro ty "tři prstíčky". Vymstilo by se nám to!

2 0
možnosti
PK

Souhlasím s tím, že muslimové považují svou doktrínu za nadřazenou jiným. Své zvyky budou zde prosazovat jakýmkoliv způsobem a demokracie se skloní.....:-P

2 0
možnosti
LV

Své zvyky jakýmkoliv způsobem tu už jistá klika prosazuje, v čele s jakýmsi Milošem Zemanem a jeho věrným premiérem.

2 3
možnosti
LV

My už dávno otevření přívalu migrantů jsme. Potíž je v tom, že se jaksi žádný nekoná...

2 0
možnosti
SB

On ten pán, který padal z patnáctého patra, také na tom byl v desátém patře ještě výborně.

5 0
možnosti
ZS

Jde o umělý problém, protože imigranti by k nám museli nejdřív chtít, a pak ještě splnit naše podmínky pro udělení azylu včetně bezpečnostní prověrky (i ti přidělení na základě kvót). Zeman jen chytře využívá nesmyslného nápadu EU na přerozdělování uprchlíků na základě kvót pro jednotlivé státy, aby hloupě argumentoval a snažil se získat hlasy vystrašených voličů.

2 7
možnosti
SB

Je velice naivní se domnívat, že na to, co se řítí na západní Evropu, nemusíme být připraveni.

Celoevropský trend se brzy začne dotýkat i nás.

Příměr:

Když začínalo do Čech (hovořím pouze o Čechách, nikoli o celé České republice) pronikat zemědělství, též byly osídleny jen nejúrodnější části Polabí a k tomu ještě malá část Povltaví od Mělníka k dnešní Praze. Kdyby tehdy divoká zvířata něla internet, mohli by si jeleni, vlci a ptáci z Brd nebo Šumavy libovat, že jejich oblastí se to nikdy týkat nebude.

Jak lidí přibývalo, situace se změnila a dnes je osídleno vše: Nejúrodnější Mělnicko, ale i Krkonkiše a Šumava.

Stejně tak to bude s muslimskou invazí do Evropy: Až jim přestanou stačit nejbohatší země západní Evropy, z nouze se budou cpát i k nám. A jestli na to nebudeme připraveni, předem jsme prohráli.

7 2
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!