Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tenhle pseudovýzkum bude mít úplně jednoduché vysvětlení. Čím starší člověk, tím statisticky vyšší možnost, že bude očkován, dokonce několikrát. Čím starší pacientka, tím vyšší statistická možnost, že už měla potrat, nebo hned několik.

Voila!

Výzkum vyzkoumal, že čím víc očkování, tím víc potratů. Radujme se.

Těmhle pseudoodborníkům je dobrá opravdu každá příležitost, jak si plivnout na léřkařskou vědu... Rv

1 0
možnosti

Při vši úctě, opomněl jste důležité informace : RnDr Strunecká již nepřednáší na UK proto, že byla z jejích řad vyřazena, stala se kontroverzní publicistkou a od její publikační činnosti se UK distancuje. Určitě neléčí autismus, protože je doktorka přírodních věd (RNDR) nikoliv medicíny (MUDR). Také jste opomněl zmínit, že jí byla za její publikační činnost udělena anticena Českého klubu skeptiků Sysifos Bludný kámen. Obecně je paní Strunecké vyčítáno, že své domněnky a zbožná přání vydává za vědecky podložené poznatky a dogmata. https://cs.wikipedia.org/wiki/Anna_Struneck%C3%A1

3 0
možnosti

Aby bylo jasno, tím nelobuji za očkování těhotných žen proti chřipce, ba nelobuji ani pro očkování proti chřipce. Veškeré zásahy do těla, tedy i očkování, natož očkování lidí oslabených tedy i těhotných, musí být, samozřejmě, prováděny citlivě a s rozumem. Každopádně jste asi pochopil, že názory paní Strunecké nesdílím a děti očkovat nechávám, ovšem na základě kokrétního zdraví dítěte v daném období.

1 0
možnosti

Tak způsobuje potrat, nebo existuje možná spojitost? Proč to máte v blogu jednou tak a podruhé jinak? Čtete to vůbec po sobě?

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!