Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je opravdu komické, že si Vy, RSDr., dovolujete Prof.MUDr.Jiřímu Heřtovi, Dr.Sc. vyčítat, že "byl mimo obor", jak píšete. DR.Heřt byl, na rozdíl od Vás, mj. zkušený praktický lékař.

Nejste náhodou mimo obor spíše Vy sám?

2 0
možnosti

Typické. Léčit vymyšlené neduhy vymyšlenými "léky".

Před požíváním toho dezinfekčního peroxidu se dá jen silně varovat. V případě, že se dostane do organismu (přes kůži nebo žaludkem), vyvolává závratě, bolesti hlavy, průjem, zvracení, křeče, oběhové prolémy. Koncentrovanější roztok tvoří v žaludku pěnu, která vede k zadušení. (nehezká smrt)

Zase jeden šarlatán, kterého mezitím vypráskali dokonce i v naivním Rusku, kde se vždycky najde dost dobromyslných vesničanů, kteří věří kde-čemu. O května letošního roku nikdo Neumyvakina neviděl, internetem kolují jen videa, kde je (prý) slyšet jeho hlas a kde (někdo) prosí o peníze. Tak mu můžete rovnou něco poslat, tedy pokud se starý pán neotrávil svým vlastním jedem. On měl dokonce tu drzost, že to aplikoval pacientům nitrožilně... :-/

3 0
možnosti

Pan Koliandr si tady soustavně dělá neplacenou reklamu. O nic jiného u něj nejde. Zkuste si ho vygooglit. Ukázkový šarlatán, který blátivě využívá vědecké termíny, jak se mu zrovna hodí, a odkazuje především na jiné šarlatány s tím, že farmaceutický průmysl se proti němu a jemu podobným spiknul, tudíž nelze předložit vědecké studie, které by prokázaly to, co říká.

3 0
možnosti
Foto

To je něco jako v TV Věřte - nevěřte. Já jsem v pozici Ne.

V mém blízkém okolí se vyskytly případy požívání podstatně silnějšího "všeléku", který byl před pár lety velmi v kurzu. O negativních důsledcích se však nikdo už nedozvěděl.

Navíc s ohledem na podstatu např. Parkinsona je léčba peroxidem opravdu nesmysl.

2 0
možnosti

Není to tak úplně od věci. Náš lékař MUDr.Frej, který medicínu praktikoval i v USA , ale také v Asii, ve své knize "Zánět skrytý zabiják" označuje mimo jiné i Parkinsonovu chorobu chronickým zánětem trávicího traktu (způsobeného znečištěním), jež se přenáší do mozku. A má výsledky právě odstraněním zánětů jichž dosáhl vyčištěním trávicího traktu. Metodu má jinou, ale podstata je stejná.

0 1
možnosti
Foto

všechny vámi popisované "revoluční" metody léčení postrádají jednu zásadní věc - statistiku (ne)úspěšnosti. Vždy jsou nadšeně popisovány případy, kdy to pomohlo, ale chybí případy, kdy to nepomohlo.

Až tohle všichni ti zázrační léčitelé pochopí a tu statistiku udělají a zveřejní, jistě dojdou daleko většího uznání.

1 0
možnosti

Na toto téma jsem již odpovídal. Jakákoli statistika mimo oficiální sféru by byla okamžitě znevážena ne-li zesměšněna. Dokud i alternativní medicína nebude součástí zdravotní péče, tak takové statistiky nejsou možné. Nejen léčitelé, ale i klienti jsou považováni za nedůvěryhodné, když tvrdili, že se vyléčili z rakoviny za 6 měsíců, při tom normálně chodili do práce, zůstaly jim vlasy, ženy nepřišly o prsa ... - nebudou okolí ukazovat zprávy z CT nebo SONO. A okolí si z nich dělá legraci, že že sebe dělali nemocné a nic jim nebylo. Snaží se raději své léčení utajovat.

A například italský onkolog dr. Simoncini také vyhodnotil původce rakoviny jako znečištění (konkretizoval původcem houbu Candida) a v podstatě stejně jako španělský výzkumný ústav popsal vznik nádoru jako reakci na otravu organizmu, kdy vše ostatní selhalo. Přišel na to, že Candidu zabíjí hydrogenuhličitan sodný (jedlá soda). Zaměřil se na pacienty v konečném stádiu a začal je tímto (v podstatě také desinfekčním) prostředkem léčit. Dosahoval vynikajících výsledků a stal se tím nejen v Itálii známým. Vedl si statistiku, ale nebyla mu nic platná. Při klasické léčbě rakoviny, když na 1000 pacientů 400 zemře, tak se nad tím nikdo nepozastaví. U něj jedno úmrtí na stejný počet pacientů (ale v tom nejtěžším stavu) znamenalo tři roky nepodmíněně za užívání nepovolených léčebných postupů. Takže soud nevyhodnotil, že 399ti pacientům zachránil život (v porovnání s klasickou léčbou), ale hodnotil, že v jednom případě (možná on) způsobil smrt.

0 2
možnosti
Foto

Peroxid vodíku se působením peroxidáz okamžitě rozkládá na kyslík a vodu (2 H202 -> 2 H2O + 02), čili už v puse vám úspěšně vyšumí. Působí proto jen povrchově. Vyšší koncentrace způsobí místní poleptání, ovšem ta, kterou uvádíte (kapka 3% do dvou lžic vody) je úplně k ničemu.

Na atherosklerózu nemůže mít žádný vliv.

Co je co:

http://www.wikiskripta.eu/w/Ateroskler%C3%B3za

https://cs.wikipedia.org/wiki/Peroxid_vod%C3%ADku

1 0
možnosti

Proč si to myslíte? Vyzkoušela jste to? Peroxid vodíku kapete opět do vody. Přenáší se informace jako v homeopatiku. Profesoři na lékařské fakultě se také svému kolegovi smáli. Jenže praxe ukázala něco jiného. Profesor Neumyvakin léčí úspěšně to, co jeho kolegové (specialisté) neumí. Tady přesně platí slova Osha o odbornících, jež jsem citoval v článku před týdnem (8.10):-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!