Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to dobrá otázka. Jde na podstatu problému. Naše tělo je jako počítač. Ze 30ti% má fyzickou podstatu (hardware) a 70% energetická pole (software). Genetika je základem pro dědičnost fyzického těla, informace jsou uloženy v DNA, je to jako BIOS (základní program, umožňující komunikaci jednotlivých součástí počítače mezi sebou). V energetickém informačním poli máme ještě epigenetický kód - něco jako Operační systém počítače. Jeho součástí je i něco jako "antivirový program počítače". Obsahuje tedy, mimo jiné, i informace základního nastavení DNA . Funguje-li celý náš systém normálně, je pravidelně spouštěn náš "antivirák",tak, jak to dělá i náš počítač a epigenetický kód je zdrojem informace o správném nastavení i DNA. Jsou-li rozdíly, dojde automaticky k opravě. Našimi programy je myšlení. Můžeme jím náš "antivirák" odpojit a dochází ke zdravotním problémům a to včetně změn na DNA, jak je popsáno ve Vašich odkazech. Proto je nutné provést opětovné propojení fyzické a energetické části těla. To umožní provést i opravy až na úrovni DNA. A o tom informačně energetická léčba je!

1 0
možnosti

Pane autore, berete nějaké léky? :-)

Vaše články jsou stále zmatenější a víc a víc odporují nejen známým a dávno vyzkoumaným věcem, ale začínáte odporovat také fyzice. Pokud jste nějaké léky vysadil, věřte, nedělá vám to dobře.

0 1
možnosti

Pan autor má pracoviště v Brandýse nad Labem a podle svých slov nabízí terapii za pomoci vysokofrekvenčních polí, která dokonce ovlivňují epigenetickou dědičnost v buňkách. Účelem je prý harmonie s celým vesmírem. Pokud jsem to tedy správně pochopil. Čili moderní pseudovědecká omáčka okolo tradiční magie. Před deseti dvaceti lety byla v kurzu psychotronika, teď je to prý na bázi "nejnovějších poznatků kvantové fyziky". Pan Koliandr by si bezesporu velice rozuměl např. s panem Kratochvílem, s nímž by se určitě shodli na tom, že současná věda nestojí za nic, protože jenom cenzuruje a ignoruje převratné vynálezy, a tím škodí lidem. Problém je, že na rozdíl od pana Kratochvíla pan Koliandr opravdu "léčí" lidi nemocné s rakovinou. Na svých stránkách sice uvádí, že jeho terapie nemůže nahradit tradiční léčbu a že ani nikomu nedoporučuje její vysazení, ale otázka je, co pak těm lidem povídá. Nakonec ani nemusí nic doporučovat, ale postačí, když je dostatečně zviklá svými vysvětleními, jak moderní medicína škodí, a oni se pak rozhodnou "sami" se všemi následky, které to přinese.

0 0
možnosti

Tohle je opravdu šíření nebezpečných bludů a blabolu...

5 1
možnosti

Je to šíření reklamy na "alternativní ordinaci", kterou autor článku provozuje v Brandýse nad Labem. Řekl bych, že to odporuje kodexu bloggera, ale s tím ať se zdejší cenzoři, hlídající hlavně to, aby článek nebyl proti Agrofertu či jeho majiteli, poperou sami.

2 0
možnosti

Ten článek je pozoruhodná snůška bludů. Rakovina nevzniká pro uskladňování toxinů. Ty jsou odbourávány v játrech, a když to játra nezvládají, rozvíjí se v nich zánět, který může vyústit až v chronické poškození a selhání orgánu. V rakovinných buňkách není víc toxinů než v okolních tkáních, protože by je to jednoduše zabilo. Rakovina je způsobena genetickou změnou, která vzniká uvnitř příslušné buňky a nikterak nesouvisí s imunitním systémem. Pokud nemáte nějaké vrozené mutace, musí se těch změn nahromadit více a trvá to dlouho. Rakovina je tedy chorobou pozdějšího věku, a to je také důvod, proč je jí nyní více - lidé se dožívají vyššího věku. Časný nástup rakoviny je většinou spojen s dědičnými mutacemi. Jejich nositel pak může klidně držet sebelepší dietu, a stejně má velmi vysokou pravděpodobnost, že rakovinu dostane (u mutace v genu BRCA1 je to prakticky 100 %).

Co se týče vašeho varování před některými vyšetřovacími metodami, tak třeba taková biopsie nezpůsobuje rozšíření nádoru. Doporučované metody jsou pak velmi sporné. Třeba u anti-maligninu je ta potíž, že za 30 let nikdo nenašel ten "malignin", tedy molekulu, která by se vyskytovala pouze na nádorových buňkách. Pokud by totiž taková molekula byla, šlo by jí snadno použít k léčbě rakoviny. Protilátka proti maligninu by se konjugovala s toxinem či radionuklidem, a tím by šlo zabít pouze nádorové buňky a ušetřit ty neškodné. Co se týče přístroje Metatron, je to s velmi vysokou pravděpodobností podvod, protože neexistuje žádná metoda, která by dokázala vyšetřit celý organismus až na úroveň DNA v jednotlivých buňkách.

2 0
možnosti

Vznik rakoviny je dodnes sporný. Využil jsem příměr jednoho z medicínských pracovišť. Vím o italském lékaři, který zúžil toxicitu na určitý druh plísně, vyráběl si z jedlé sody roztok, který vpravoval injekčně přímo do tumoru a měl obrovské výsledky. Myslel, že získá Nobelovu cenu, ale nakonec dopadl špatně, úspěch se neodpouští. První úmrtí mezi stovkami vyléčených ho stálo diplom a 3 roky vězení. (Kolik lidí umírá při klasické léčbě?)

Já jsem se učil, že když játra nezvládnou toxicitu, dostávají se do problému ledviny a toxiny se dostávají do krve. Tělo se snaží je vyloučit kůží (neměly by se kožní nemoci začít léčit od vnitřních orgánů?) A co, když se vše nedostane ven? Nemůže mít organismus havarijní řešení?

Pokud píšete o protilátce, která by se mohla nově vyvinout kdyby maligin existoval (to je problém vědců, na to neumím reagovat), proč se ale nevyužívá to, co je k dispozici a velmi účinné. Myslím tím vitamin B17, který se chová opačně jak chemoterapie (zničí rakovinné buňky a zdravé buňky si umí kyanid převést na neškodnou látku) .

Pokud se týká genetiky, nabízím ověření - máte-li pacienta, který má zmutovaný gen BRCA1, pak rekonektivním léčením, které umožní epigenetickému kódu reagovat jako antivirový program v počítači, je možné tento gen opravit. Rád bych viděl po třech měsících výsledek. Takovou možnost jsem ještě neměl. Přitom jde o bezdotykovou informačně energetickou metodu, nemohu nic pokazit. Opravu provede imunitní systém. Nabízím toto léčení zdarma.

1 0
možnosti

Tak nějak mi z toho vašeho pojednání vychází, že když už má žena v prsu nádor, vyšetření na mamografu ji už o moc víc neublíží, ale naopak pomůže, protože se na nádor přijde v č a s. Zdravé ženě stlačení prsu při vyšetření na mamografu nijak uškodit nemůže. Takže si ty vaše "vyčteninky" laskavě vetkněte za klobouk. Jenom blbnete lidem hlavu. :-/

0 0
možnosti

Je to přesně naopak. Pokud na mamograf nepůjde, nebude nic vědět, imunitní systém nádor rozpustí a bude plnohodnotně žít dál. Pokud nádor bude diagnostikován tak už při jeho skenování a biopsi dojde k narušení "obalu toxinů z rychle se množících buněk" a pokud dojde k jejich úniku, vzniknou metastázy.

Bude následovat chemoterapie, která zničí zdravé buňky a rakovinné se obalí kolagenem. Nádor přežije, ale je uzavřen v jakémsi trezoru, zatím neškodí. Imunitní systém je devastován. Následuje operace, odstranění nádoru, nejčastěji resekce celé prsní žlázy, aby byla jistota, že případné metastázy v okolí se odstraní také. A závěrem je zpravidla prováděna série rdioterapií, aby se zničilo vše, co mohlo zbýt. Porovnejte sám ten rozdíl - stejný nádor jen jiný postup. V prvém případě zdravá, šťastná žena, v druhém s devastovaným imunitním systémem, náchylná k řadě dalších onemocnění, psychická újma ztrátou vlasů, ztráta prsu, velmi nepříjemné zážitky ze samotné léčby, zničení estrogenové výbavy (tedy mino jiné žena ztrácí zájem o sexuální aktivity - přitom sex podporuje zdraví) a dlouhodobé užívání chemických preparátů, kontroly u lékařů. Je to srovnatelné? Pokud by v prvním případě nádor nebyl imunitním systémem zvládnut a začal se zvětšovat, pak existuje řada neinvazivních způsobů léčení.

1 0
možnosti

Akorát jedná nevědecká poznámka.

Když lidstvo umíralo dřív než mohlo chytnout raka, tak toho zcela logicky muselo být méně!

0 0
možnosti

Není to docela tak pravda. Byly jiné podmínky. Především strava byla chudá, ale, na rozdíl dneška, zdravotně nezávadná. Zelenina a ovoce obsahovaly vitaminy (dnes jen z domácích zahrádek), imunitní systém měl lepší podmínky správně fungovat. Byl ale větší výskyt parazitů jež produkují toxiny, na které organismus reaguje, jak popisuji v článku, tedy běžně produkované rakovinné buňky měly mnoho práce, ale protože byl imunitní systém zdravý a funkční "zkrocení" těchto buněk se mu vymykalo výjimečně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!