Diskuse

Solární energie v boji nejen proti rakovině

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) Co věta, to perla, oceněná v Baezově stupnici dvěma body (nelogické, neověřené tvrzení). Plus pár perliček za deset bodů (například klasické, "moje teorie je tak obrovská, že je těžké ji vysvětlit":-)).

Ale nejvíce mi učarovala věta: "Fyzici, zabývající se kvantovou biologií zjistili, že v přírodě neexistuje bytost, která by v sobě nesla vyšší koncentraci solárních elektronů než člověk."

Už jen pohled na fyzika, který se zabývá biologií musí být k nezaplacení. Navíc ještě ten člověk, kterého studují takové hybridy, v sobě nese elektrony! Výtečné.

A co považuju za korunu všeho autorova bádání a tvrzení - že solární elektrony nás vyléčí z rakoviny. (Opravdu to funguje? Opravdu stačí jednoduchým a naivním lidem spojit dva lehce vědecké výrazy do jednoho, a oni začnou věřit na dlouho utajovaný s skutečně přínosný jev, který je nutno autorovi zaplatit?)

V tom případě jsme jako lidstvo z rakoviny naprosto vyléčení, protože tolik solárních elektronů jako v poslední době se v síti ještě nikdy nepohybovalo.

Doporučuju strčit nůžky do zásuvky a čerpat eletrony přímo z tohoto extrémně solárního zdroje. Navíc nejsou ničím ušpiněné a nesou si v sobě ještě původní kvantovou sluneční konfiguraci. :-)

1 0
možnosti

J18o89s16e81f 75H76á15j72e76k

30. 4. 2017 11:19

Zajímavé, kdysi v mládí jsme rádi konzumovali "gruzíňák" a protože jsme intuitivně cítili vysokou koncentraci solárních elektronů, říkali jsme mu v naší hantýrce "sluníčko".

Scházely nám jen hlubší znalosti, které tehdy nebyly k mání, ale ta solární energie s námi přesto dělala někdy divy.

1 0
možnosti

Tohle nebude gruziňákem. To bude něco tvrdšího. :-)

0 0
možnosti
Foto

a tomu všemu rozumíte, nebo tomu jenom věříte?

4 0
možnosti

P85e47t96r 23M86u41r39č77e10k

30. 4. 2017 11:16

Pane Matuško podívejte se co o sobě napsal, myslím že to bohatě stačí.

0 0
možnosti