Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, ke hlasování jste vybídl, abyste měl větší karmu, protože to žádá vaše ego. Doufal jste, že když si plivnete na kontroverzní osobnost, tak vám už nějak ti nepřátelé toho pána karmu naklikají.

Jinak... ocenila bych to deseti body za poznámku o tom, že autor pracoval na nějaké teorii dlouho a dal tomu hodně práce. To vůbec není zárukou pravdivosti nebo kvality. Po jednom bodu za ta nesčetná tvrzení, která jsou vybájená a nedají se nijak potvrdit. No a v posledním odstavci ty palmové listy... to už je spíš na psychiatra. Takže až u něj budete, můžete se pochlubit ca. 20 body podle škály pana Baeze, on už bude vědět... :-)

1 0
možnosti

Podívejte se na mou odpověď panu Pinkasovi, jak se dá ověřit pravda.

0 0
možnosti

Ten poslední odstavec vysvětluje vše. :-P

1 0
možnosti
Foto

J27a96k38u46b 78R56o73t81h

2. 4. 2017 12:52

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D Ufff. Moment, nadechnu se... ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Já sem natáhnu svůj příspěvek, který jsem dal pod Váš minulý blog, protože si myslím, že je aktuální i zde:

Zajímavá je výzva k pokání před smrtí kardinálu Vlkovi od patriarchy Eliáše.

Bohužel nemohu dát odkaz, protože tuto výzvu odmítl citovat mainstream, takže ji zveřejnily pouze zakázané zdroje.

Ale na Internetu se dá snadno najít.

Jinak pod článek se podepisuji.

Karma R^

Jen jsem se díval, jak jste byl napadený místními katolíky. Ale to je normální, protože i katolické náboženství je značně radikální a totalitní ohledně názorů. To ostatně vidíme nyní v Polsku.

0 1
možnosti

Weby, které zveřejnily onu výzvu jsou zakázané? Nejste trochu hysterický?

Mimochodem, míra "napadení" katolíky není o nic vyšší, než míra vašeho napadání neoblibenců v mistnich diskuzích.

2 0
možnosti

Chápu, že blog píšete kvůli propagaci vlastního podnikání a ne výměně názorů. Jinak byste zde nešířil vědecky vyvrácené smyšlenky o tom, že novozákonní texty byly nějakým způsobem pozměněny či falšovány. Viz. blog p. Cigánka o věrohodnosti Nového Zákona http://stanislavciganek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=595680. A pokud se týká Ellen White, neměl byste si od ní vybírat jen to , co se hodí.

A teď naštvu i Vaše oponenty z řad skeptiků a sisyfů :-). Víra v reinkarnaci, neznámé kosmické síly, ufony ( tedy všudypřítomnost života ve Vesmíru ) je plíživou aplikací evoluční teorie ( v širším slova smyslu - adaptační druhovou radiaci nezpochybňuji ). Co na křesťanství založená věda vyhnala dveřmi, se nám vrací oknem. Pokud člověk nevěří v Boha Stvořitele, je jen otázka času, kdy uvěří různým pitomostem.

0 0
možnosti

Vědecky nelze vyvrátit nebo potvrdit něco, co se vymyká našim možnostem. Jsme bytosti žijící v multidimenzionálním světě, vybavené trojdimenzionálním vnímáním. Pouze ten, u něhož se otevřou další kanály vnímání postupně proniká po krůčcích dál. Navíc vědec je profese, ale to neznamená, že právě on se dobral správného výsledku, pouze se tím problémem zabýval za plat, zatímco amatér to provádí pouze ze zájmu a nadšení.

Pan Cigánek píše zajímavě a má ve svých článcích pravdivé i nepravdivé teze. Každý máme své duchovní vedení. Pouze ten, kdo s ním umí komunikovat, tedy, otevřel si další kanál vnímání a komunikace, tedy využívá "své vyšší JÁ" (má jej za partnera, komunikuje s ním, radí se s ním, klade otázky a dostává odpovědi), se dobere pravdy. Já si tímto způsobem svá tvrzení ověřuji.

Doporučuji jiný blog. Pan Mário Oláh dnes (3.4.) napsal hezký (a pravdivý!) článek, jak je to s naším bytím!

A pokud se týká propagace mého podnikání na blogu, odpovím v samostatném článku. Ale ten nebude na hlavní stránce, abych neporušil kodex blogera.

1 1
možnosti

Nechce se mi polemizovat se snůškou ... slušně řečeno "domněnek", dovolím si jen připomínku k jednomu dílku, který moc nezapadá: Podle Ritterova výkladu těch slavných Palmových listů například měla být v loňském roce Evropa okupovaná Ruskými a Čínskými vojsky. Ať koukám jak koukám, nevidím kolem sebe více šikmookých než dříve a ani ruštinu jsem v ulicích dlouho neslyšel :-) Zaplať pánbůh.

Vždycky doporučuji samozvaným prorokům, aby předpovídali v horizontu delším, než jejich předpokládaný život. Aby se vyhnuli ztrapnění.

1 0
možnosti

Ano, Rusové, ani Číňané tu nejsou, i když tato kombinace ještě před pár lety byla nemyslitelná, postupně se jevila jako možná. Také se nenaplnilo proroctví o nepokojích v Praze (zatímco v ostatních jmenovaných městech k nim došlo.

Karma není jednou dána, funguje jako "Kino automat", pokud jej pamatujete z Montrealu, nebo Laterny Magiky či lépe řečeno větvené programování: uděláš-li to, stane se toto. Jinak by ztrácelo smysl usilovat o lepší svět. Proroctví se vztahuje vždy k aktuální výchozí situaci (nechat si přečíst dnes stejný palmový list, bude tam jiný text) a tak dostáváme šanci si uvědomit, kam naše konkrétní činy vedou a korigovat je. Děkuji Bohu, že je tak moudrý a dokonalý, jinak by veškeré naše snažení bylo marné.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS