Diskuse

Chceme umírat, nebo raději předcházet civilizačním chorobám? A jak?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Hezky všechna jména podvodníků a šarlatánů pohromadě. R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Klub skeptiků Sysifos má za členy především vědce, pokud jste si nedal práci si o něm něco zjistit.

To, že nějaký dr, Erben si přišel pro cenu - no a co. Chtěl se jen zviditelnit. To, že smetl nějakou analýzu odsuzující jeho "praktiky" tvrdíte jen vy sám.

A novináři o tom nepsali spíše proto, že nebylo o čem. Nevydávejte to hned demagogicky za cenzuru a utajování informací. Rv

2 0
možnosti
VK

Vědec je profese, je často odtržený od praxe.Schopnější v oboru bývají praktici než vědci. Vědci se považují za experty, ale často zkoumají jen malý segment ze své profese a nemívají ani možnost obsáhnout celou šíři svého oboru - viz medicína (lidské tělo zahrnuje 70% energetických polí, kde je možno vyřešit většinu onemocnění). Západní lékařské fakulty vůbec tyto skutečnosti neučí a když lékař ještě vystuduje i fakultu medicíny Číně, tak se mu předseda lékařské komory vysmívá, že se učil léčení kozími bobky! (odkaz na video sem ještě připojím)

Význačný Indický guru OSHO, do jehož vzdělávacího centra se sjíždí studovat lidé z celého světa, definuje jednoznačně, proč největších objevů dosahují amatéři, tedy lidé, kteří již dopředu nevědí, jak má vše dopadnout, a žene je touha poznání. Odborník, vědec, nemůže přijít s něčím novým, co by zpochybnilo jeho předchozí práci a teorie, na nichž stojí jeho současné postavení. Jsou schopni dokonce pro udržení svého postavení podvádět. Viz důkazy v knize H.J.Zillmer Evoluce Podvod století. Nejde o diskreditaci Darwina, ale mimo jiné i o to, jak současné špičky archeologie zatajují důkazy a nálezy (v zájmu nezpochybnění svých prací) a pronásledují své kolegy, kteří chtějí s pravdou ven.

Odkaz na citát z Osha, který jsem uvedl u jednoho ze svých starších článků, také ještě připojím.

0 0
možnosti
AR

Vzhledem k tomu, že píšete bez problémů o stínové vládě, včetně takových detailů, jako je počet členů, tak z toho vyplývají dvě věci: a) stínová vláda neexistuje a nikdo Vám nebude dělat problémy, že o ní takhle píšete, nebo b) Vaše důkazy jsou tak chabé, že ji nemohou vůbec ohrozit.

1 0
možnosti
VK

Pokud sledujete mé články od prosince, víte hodně o podstatě vzniku lidstva na naší planetě, o podstatě existence nás samých (nejsme pouze fyzickými těly, ale z větší části i energetickými poli, z nichž inteligentní část je věčná a větší část své existence pobývá v duchovní dimenzi). Jsou lidé, kteří s duchovním světem umí komunikovat (dokonce se v něm i pohybovat) a i tací, kteří komunikují s mimozemskými civilizacemi. Z těchto zdrojů lze získávat velmi přesné informace, které lze na reálných skutečnostech ověřit.

Jedním z prvních, mimo Číny, kdo se pokusil ovládnout svět je katolická církev. Chronologie kroků a důkazy z historických dokumentů této církve shrnul Ellen Gould White v knize Velký spor věků (poslední vydání r.2012, GIHON PUBLISHING). Nejnovější dokument, na který jsem již dával odkaz: Utajovaná pravda, zapovězené poznání od lékaře M. Greera, který má schopnost se pohybovat - tedy nejen komunikovat - v duchovním světě a je nápomocen i mimozemských civilizacím při ochraně naší planety. Postupně rozkrývá systém negativních sil v naší společnosti, které se již spojily a bez ochrany mimozemských civilizací by zřejmě již naše planeta neexistovala. Hovoří i s nejkompetentnějšími lidmi, především USA a Velké Británie, předává jim informace, ale vždy, jak je někdo chce zveřejnit, je fyzicky zlikvidován, nebo něj udělán blázen. Sám má ochranu vesmíru, ale i tak občas obtížně zvládá ochranu života.

Já sám, v souvislosti s profesí léčitele, mám možnost omezeně s vybranými entitami duchovního světa také komunikovat (úspěšnost této profese vyžaduje podporu inteligentních energetických polí a lze se takové komunikaci naučit).

Měl jsem možnost zprostředkovaně hovořit ze zástupcem mimozemské civilizace (píši o tom také na blogu), tedy pravdivost informací, ke kterým se dostávám, mám možnost si ověřovat.

Lidské bytosti na této planetě jsou vybaveny pro vnímání třídimenzionálního světa, ale my žijeme v multidimenzionálním světě. Jenže to může vnímat jen málo kdo.

0 0
možnosti