Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, jak sám píšete, lékařem nebyl. Takže nemohl patřit ani mezi ty nejlepší.

Jinak pokud byl pán tak psychicky fit a zjevně měl potřebu pomáhat lidem, nebyl by pro něj problém, si v té zaostalé jihoamerické zemi ten lékařský diplom udělat. To, že se tak nestalo, o mnohém svědčí...

1 0
možnosti

Šlo o skromného, vysoce vzdělaného člověka, který lékařský diplom nepotřeboval. Nechtěl být výjimečným, ani světoznámým, chtěl pomáhat a to se mu dařilo. Lékařská fakulta by mu nemohla k vyšší kvalitě pomoci - sám lékaře učil. O schopnostech nehovoří diplomy, ale výsledky. Navíc lékařské fakulty západního světa vůbec neučí o nejrozsáhlejší a nejdůležitější součásti člověka - energetických polích, tedy by stejně nemohl získat úplné vzdělání. To, čeho dosáhl a co objevil (i díky citlivému a velice dobrému vztahu s indiány) opravdu zasluhuje výjimečné ocenění.

0 0
možnosti

Poslouchám polské rádio a večer sleduju i jejich zprávy v TVP1 a několikrát měli tam pořady o tom salesiánovi. Bylo to zajímavé. Já zatím chodím na zdravotní prevenci každý druhý den na hodinu do nedaleké hospůdky. Borovička a pivko Radegast dělají divy.

0 0
možnosti

Máte nějaké zdroje, kde by bylo se možno přesvědčit o úspěšnosti jeho léčby AIDS, rakoviny a jiných závažných onemocnění, jak uvádíte?

0 0
možnosti

Osobní zkušenosti nemám, o účincích vilcacory na léčbu rakoviny je mnoho dokladů nejen od pacientů ale i od lékařů a vědeckých pracovníků ( to ovšem - nebýt chemoterapie, která ničí imunitní systém - už žádný vážný problém není.) Ale na léčbu AIDS příliš důkazů není. Profesor dr. Cabasiese (Univerzity San Marcos v Limě a dalších 6ti univerzit) píše, o vilcacoře, že "díky svým absolutně unikátním alkaloidům, tato rostlina podporuje imunitní systém". Přímo o AIDS píše jen lékařka, od níž jsem část citoval. Jsem přesvědčen, že jedině posílením a nastavením imunitního systému lze léčit tuto nemoc a dosáhnout pozitivního výsledku.

0 0
možnosti
Foto

;-D

Jo a cysta se píše s tvrdým -y-

0 0
možnosti

Díky za upozornění na překlep v citátu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!