Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Dostupné technologie se tajily vždy a všude, na obou stranách železné opony. Dnes, v době internetu a Wiki Leaks bych o tom spíš pochybovala.

Prostě se zase někdo dělá zajímavý. Mimozemšťané? Už ve válce světů zahynuli na naše bakterie, chudáci... Pokud by byli na naší úrovni, nemají šanci se k nám dostat (a je příznačné, že si je vyznavači vždycky představují na naší úrovni, nemají totiž znalosti, aby si mohli představit další vyspělejší level civilizace) jelikož nás před nimi chrání vysoká vzdálenost a nemožnost ji překonat v nějakém biologicky únosném čase.

Takže ano, jako vtip dobré, odhalující nedostatky ve znalostech, nedostatek fantazie, zato přemíru touhy dělat se důležitým - u lidí, kteří tyhle nesmysly rozšiřují. R^:-)

0 0
možnosti
JR

J48a80r49a 14R45a68n26k

6. 2. 2017 5:12

Na konspirace a "okultni vedy" mam oblibeneho Conan Doyle;-)

0 0
možnosti
TN

Diky, dlouho jsem se takhle nenasmal :-)

1 0
možnosti
Foto

Obalte se celý alobalem (kvůli odstínění), to určitě pomůže. Ještě byste se mohl uzemnit, třeba drátem omotaným kolem vodovodní trubky. S předstihem si ale zajistěte donáškovou službu, protož na nákup si, připoután drátem k rouře, už asi nezaskočíte. Pochopitelně spoléhejte jen na velmi důkladně prověřenou osobu, aby se z ní nakonec nevyklubal nějaký mimozemšťan.;-D

2 0
možnosti
SN

:-).....Pánové diskutéři ! Nebudu obhajovat článek, ale pokud jste při smyslech měli byste si uvědomit, že jsou pryč doby, kdy za vynález dynamitu byla vyhlášena Nobelova cena. Semtex už je také historie, vývoj se posunul dál ! /Myslíte,že vývojáři super zbraní se vám budou svěřovat se svými pokroky ve výrobě moderních zbraní ? Z blogera Petra Gabriela si děláte srandu, ale myslím si, si že o tom něco ví, když je to možné někdy brát, jako sci-fi!

Takže neodsuzujme k dyž to někdy vypadá, jako fantazie a přemýšlejme ! !!

0 2
možnosti
Foto

je příznačné, že vy, který o sobě tvrdí, že je nevěřící Tomáš, skáčete na kdejakou ptákovinu.

A je-li někdo při smyslech, tak nad podobnými výtvory přinejmenším zdvihá obočí.

Kromě toho, bloger, pan Gabriel, o fyzice a podobných disciplínách, nemá ani ánung, jinak by nepsal podobné hlouposti. Ten pouze otrocky překládá pomocí překladače texty a potom je zde předkládá.

4 0
možnosti
Foto

těžko zaujmout stanovisko. Nechci se podobat jedinci ze středověku, který dělá blázna z osvícence, který mu vypráví, že si jednou budou spolu povídat z jednoho konce světa na druhý, že si budou nejen povídat ale se při tom i vidět, že budou mít zbraně, které budou schopny setřít z povrchu zěmě během vteřiny celou armádu, že budou lítat vzduchem mnohokrát rychleji než zvuk........

1 0
možnosti
Foto

v tom jsem s vámi zajedno, ale povídat si, v kině v Brandýse, s mimozenšťany, to je ale přece jenom, trochu silné kafe.

2 0
možnosti
Foto

Obvinění z utajování pravdy o dostupných technologií a našich možnostech se vyskytovala už před padesáti lety. Zpětně vzato, tak jich zase moc nebylo, protože se neobjevily, protože se objevit nemohly, neb máme všichni ve stejné epoše tendenci stejně omezeně myslet (paradigma). Ze stejného důvodu pak lze hovořit pouze o nedoceněných, nebo také dobově odmítnutých technologiií, než utajovaných. Ono chce také vymyslet, jak co a k čemu používat.

1 1
možnosti
Foto

jak dopadla beseda s ufouny v Brandýse???

2 1
možnosti
Foto

pokud jste tam nebyl, pane Nováku, tak proč to minus???

0 0
možnosti
PV

P94a93v51e82l 89V49é58b56r

5. 2. 2017 8:53

Jako ironie dobrý.

3 0
možnosti
VK

Máte pravdu. Svrbí mě prsty. A to dost. Budu adminovi šetřit práci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!