Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo ten Matthias Rath, ten pseudovědec, který v Jižní Africe uspořádal kampaň, že západní léky škodí a lidem nakaženým AIDS úspěšně propagoval své vitaminy. Když dál umírali statisíce lidí i po jeho vitamínu na AIDS podařilo se poté v Jihoafrické republice obnovit vědecky ověřenou léčbu antiretrovirotiky, po kterých začal klesta počet lidí umírající na AIDS, zažaloval Rath zakladatele Tratment Action Campaign, Zackieho Achmata. A to u mezinárodního tribunálu v Haagu, kde ho obvinil z genocidy: prý nahnal občany JAR do náručí farmaceutické konspirace. V reklamách se Rath také odkazoval na podporu organizací OSN a UNICEF, které se od něj ovšem jednoznačně distancovaly a Rathovu kampaň označily za podvodnou a závadějící a nebezpečenou. Případ Ratha ukazuje co můžou způsobit pesudovědci typu Ratha. U vás se mně neudivuje, že se rád chytáte takových zpráv a lidí. RvRvRv

2 0
možnosti

Působení Dr.Ratha v Jižní Africe neznám, ale znám jeho kvalifikaci a profesní růst i výsledky práce. Ne náhodou si jej vybral dvojnásobný držitel Nobelovy ceny Dr.Linus Pauling jako svého spolupracovníka a ředitele kardiovaskulárního výzkumu v Ústavu Linuse Paulinga v Palo Alte v Kalifornii. A pokud došlo k nějakým sporům v Africe, věřil bych více Dr. Rathovi.

To, o čem píši, je vytváření trhu s nemocemi cestou utlumování důsledků a ponechání příčiny, aby se trh zvětšoval. Pokud mám v autě málo oleje, rozsvítí se kontrolka. Chci-li, abych problém odstranil, musím dolít olej. Chci-li, aby se neprojevoval, ale později jsem mohl provádět další opravy a dodávat náhradní díly, vyšroubuji žárovku! Až se motor zadře, mám zase práci i co prodávat.

To je principem stavu ve zdravotnictví, o kterém píši. Stojím za Dr.Rathem, protože bojuje proti stejným principům jako já, byť využívá jinou metodu k léčení než já. A mám osobní zkušenosti z léčení rakoviny, kdy vynechání chemoterapie a pouhé dodávání informace a energie, navrací pacienta do plnohodnotného života a bez rizika recidivy! :-):-):-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!