Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

Paní Tenzler má pravdu. Dáváte falešnou naději a ještě se při tom obohacujete ("lidé konající tuto činnost srdcem, za ceny......"). I kdybyste výjimečně konali zdarma, pořád na tom profitujete, neboť pak máte reklamu (taky zdarma). Část léčitelů tohoto typu patří na psychiatrii, drtivá většina za mříže.

Že někteří díky Vám nakonec transplantace nepotřebují mě nepřekvapuje. Mrtvý už žádné nároky na léčbu neuplatňuje, spokojí se s pitevnou. Kromě toho se občas stane, že si člověk pomůže vlastními silami (nikoliv vesmírnou energií, ale mikroelementy a působky, jimiž disponuje jejich imunitní systém), případně se nakonec ukáže, že konečná diagnóza byla o přece jen mírnější než ta, s níž se pracovalo původně.

6 0
možnosti
DT

Dobrý den,

v předešlém blogu jste psal, že jste měl možnost povídat si s mimozemšťanem. Můžete nastínit, o čem jste si povídali?

Byl jsem jedním ze šťastlivců, který byl vylosován a mohl zprostředkovaně hovořit se zástupcem jedné z mimozemských civilizací.

Zdroj: http://koliandr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=577975

2 0
možnosti
VK

Dobrý den.

na celosvětové premiéře filmu First Contact bylo takových šťastlivců více. Většina rozhovorů (mohli jsme po položení dotazu do toho vstupovat, argumentovat, či vznášet doplňující otázky) bylo zaměřeno na vesmírné technologie a osobní problémy, často i na vlastní hybridní děti (polovina účastníků měla vlastní zkušenost s mimozemšťany, proto sem byli ochotni cestovat i z Austrálie, Asie, Ameriky i Afriky, někteří chtěli potvrdit, zda byli uneseni a zda mají ve vesmíru děti - v mnoha případech obdrželi kladnou odpověď).

Protože na zásadní otázky, které by člověk rád položil, bylo zodpovězeno ve filmu, zajímal jsem se o léčení. Ptal jsem se, zda lze vyléčit každou nemoc. Stručně: každou nemoc lze vyléčit, ale nelze vyléčit každého člověka. Léčení není o nemocech jako takových, ale o konkrétním člověku, jeho frekvenčním nastavení a schopnosti imunitního systému se s daným problémem (i za pomoci z vnějšku) vypořádat. Myšlení je součást frekvenčního nastavení a pozitivní myšlení je součástí léčení a udržení zdraví. Negativně myslícího člověka, majícího ve svém energetickém těle (poli) další negativní energie, trvale vyléčit nelze. :-)

1 0
možnosti
DT

Hyeny, které se obohacují naslibováním vyléčení nešťastných nemocných lidí - by se hlavně měly bát vesmírné spravedlnosti. Až pak by měli řešit nějaké soudy.

Ano, podvodníci patří před soud. Rv

13 0
možnosti
Foto

K soudu ne, ale na psychiatrii!

4 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!