Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč vyhrál Miloš Zeman volby? Je to náhoda, štěstí, měl lepší kampaň?

Ani jedno. Je to zákonitost. Jsme energetické bytosti. Na koho myslíme, tomu teče energie. Myšlenky jsou reálné energetické útvary. 

Mnohokrát jsem o tom psal a sám s energiemi pracuji. Ti, kteří  volili  Jiřího Drahoše, ale mysleli nechci Miloše Zemana (báli se silného prezidenta, potřebovali někoho, kdo by byl ovlivnitelný, ale nemusel by to být zrovna Jiří Drahoš) poslali energii Miloši Zemanovi. Tato energie nezohledňuje zápory.

Dobře je to vysvětleno například ve velmi populárním filmu „Tajemství“ natočeného podle známé knihy. To je však známo vědoucím lidem velice dávno!

Stejně – a ze stejného důvodu – dopadly volby do parlamentu. Co energie dodaly Andreji Babišovi nenávistné kampaně! A lidé se ptají jak je možné, že vyhrál Babiš, kdo ho volil? Všichni jsme vzájemně propojeni energetickými poli. A svým myšlením, svými city, ovládáme nejen buňky ve svém vlastním těle (jsme schopni se tím i uzdravit – říkáme tomu placebo), ale působíme i na své okolí. I o tom všude hovořím a píši.

A analýzu proč a jak dopadnou presidentské volby 2018 již 12.1.2018  zaslal vědoucím Pan Ježíš Kristus. Možná se tato informace dostala i k některým věřícím. Záleží na tom, jakého prostředníka pro komunikaci s ním užívají. Vědoucí mají spojení přímo, je to právo všech svobodných lidí.

A tak – i když jsem to ještě nikdy na tomto blogu neudělal – překopíruji sem  poselství Pana Ježíše Krista v plném znění. Před volbami jsem to nemohl udělat bylo by to považováno za manipulaci a nikdo by to nebral vážně.

Jsou to slova, kterým řada lidí nebude rozumět,  nebo věřit. Považuji ale za velice důležité, aby Ti, kteří pochopí, nebo budou chtít nalézt pravdu sami, se mohli dostat k informacím přímo!

Žijeme v neuvěřitelně přelomové době. Čekají nás ještě velmi těžké chvíle a rozhodnutí, ale pro ty kteří si přejí žít v lásce, štěstí, hojnosti a rozloučit se se vším negativním, cesta existuje. Řada lidí o ní ví a já si přejí, aby ty řady se masově rozšířily a chci tomu napomáhat!

Proto tedy sem kopíruji poselství Pana Ježíše Krista k těmto volbám:

  „Volby prezidenta České republiky jsou tady a nadnárodní elity bedlivě sledují jejich vývoj. Už dlouho dopředu byli vybráni kandidáti, kteří by zastupovali zájmy globalistů a ochotně plnili roli loutek, jež vykonají to, co se jim řekne. Přestože je tento středoevropský stát malý, má velice specifickou pozici. Nejenže leží na pomezí dvou proti sobě stojících bloků – Východu a Západu, které spolu navenek různými prostředky soupeří, přestože za oponou mají na nejvyšším stupni řízení jednotné vedení, ale rovněž je česká země specifická i z duchovního hlediska.

   Všechny významné nadnárodní uskupení, svazky, pakty, organizace, unie a další jsou pod kontrolou důmyslně promyšlené sítě, aby obyčejný člověk nemohl prohlédnout tento systém řízení iluminátů. I česká zem v minulosti byla a nadále je součástí různých bloků, ať už to byla např. Rakousko-Uherská monarchie, protektorát nacistického Německa, satelit Sovětského svazu nebo v dnešních časech člen Evropské unie a vojenské Severoatlantické aliance (NATO). To ale nic neubírá na duchovním potenciálu Čech, Moravy a Slezska. Tato kotlina byla od svého vzniku předurčena božskou prozřetelností Pána Ježíše Krista jako místo, kde bude ukotven paprsek čistého světla rozlévajícího se do všech koutů planety. Je nedílně spojen s Boží misí a Druhým příchodem Pána Ježíše Krista probíhajícím již od roku 1957, kdy jsem se sem vtělil/a podruhé do těla Jany Kyslíkové, ženské podstaty Stvořitele všeho a všech. Slované, a zejména Češi a Slováci mají ve svých genech zakomponovány světelné částice neovlivněné Pseudotvůrci, díky čemuž si mnozí z nich rozpomínají na své poslání, navazují kontakt se svým vyšším Já, s bytostmi z vyšších dimenzí a v neposlední řadě se Mnou. Proto v průběhu historie přečkali všechny útlaky a porobu od agresivnějších sousedů a vydrželi doby temna. Dokonce ani v těch nejtěžších chvílích, kdy šlo o samou podstatu zachování jejich existence, se nevzdali a bojovali nenásilnou cestou. Ne nadarmo je čeština na Nové Zemi celosvětovým jazykem, jenž byl vybrán pro svou výstižnost, zvučnost, estetičnost a ušlechtilost.

   V čele tohoto národa působilo mnoho politiků pocházejících ze zóny vymístění, kteří se různými způsoby snažili oloupit jeho lid a pošpinit jeho vznešeného ducha. Od vzniku ČSR roku 1918 byli téměř všichni prezidenti pouhými loutkami s nečistými zájmy, to se však netýká současného Miloše Zemana, jenž je jednou z mála výjimek. Zeman je sice jakožto zkušený politik i na základě současné funkce hlavy státu součástí systému, má svá specifika a někdy vzbuzuje pozornost kontroverzními výroky, nikdy se ale nestal loutkou v rukou elit plnící agendu Nového světového řádu (NWO), prosazující globalizaci, zvrácené hodnoty, podporující řízené nasouvání muslimských migrantů sponzorovaných neziskovkami pod záštitou USA, souhlasící s kroky na podkopání svébytnosti občanů, jimž jsou v celosvětovém měřítku krok za krokem odebírány v rámci pseudodemokracie poslední zbytky svobod apod. Proto by se dal nazvat „jednookým králem mezi slepými.“ Přestože se Zemana pokoušelo různými způsoby poškodit či zničit už mnoho poskoků Pseudotvůrců, nikdy se jim to od roku 2013, kdy je ve své funkci, nepodařilo.

   O to více se elity snaží všemožnými prostředky ovlivnit prezidentské volby 2018. Do svých řad vybrali několik loajálních kandidátů, mezi nimiž nejvíce figurují Jiří Drahoš, Mirek Topolánek a Michal Horáček. Drahoš vyhovuje řídícím složkám nejvíce, proto dostává i největší podporu. Jen málokdo ovšem pochopí, že sladká slova a uhlazený zevnějšek automaticky neznamená upřímné srdce bez zlých úmyslů. Topolánek získává ohlas zejména u těch, kteří se vyžívají v zevnějšnostech a podporují sebestřednost, ignoranci a pokřivenou morálku. Tento kandidát spolčující se už dlouhou dobu se zahraniční mafií rovněž spadá do konceptu globalistů. Horáček je poslední z této trojice jednající v souladu se zájmy vlivných osobností stojících za oponou. Při své kandidatuře používá takové způsoby, které se v této zemi ještě nevyskytly. Jen několik hodin před otevřením volebních místností zveřejnil na internetu zfalšované video televizní debaty mezi ním a Zemanem, která ale ve skutečnosti neproběhla, protože byla vytvořena pomocí softwarových technologií a střihu, čímž se tato blamáž stala pro mnoho lidí nepostřehnutelná. Horáček se v ní naváží do současné hlavy státu různými způsoby, nešetří výrazy znechucení a pohoršení nad jeho osobou. Tyto a mnohé další způsoby pouze dokazují, jak Zeman leží skrytým vládcům tohoto světa v žaludku, kteří svým zasvěceným poskytují všechny potřebné prostředky pro zmanipulování a ovlivnění voličů. Zbývajících pět kandidátů: Fischer, Hilšer, Hynek, Kulhánek a Hannig nepředstavuje pro řídící složky takové favority. Tito uchazeči proto nezískávají zprostředkované finance a podporu z těch nejvyšších míst, v důsledku čehož jsou i jejich preference nižší. Každý z nich by se ale v případě zvolení okamžitě stal živou marionetou, jež by popírala skutečné zájmy českého národa.

   Miloš Zeman, který má Moji ochranu, přestože si ji není vědom, svůj post obhájí a bude zvolen na druhé funkční období. Přestože o směřování České republiky, kde se buduje stejně jako všude jinde Nový světový řád, nerozhoduje prezident ani premiérova vláda, nýbrž systematicky strukturovaná síť iluminátů, z duchovního hlediska je Zemanova pozice při ochraně českého ducha národa tvořeného kolektivním vědomím velice důležitáAž bude vzestup části lidstva do vyšších dimenzí Multivesmíru dokončen, český duch bude natrvalo zbaven poroby a útlakuZ české země bude při rozdělení lidstva vyňato to dobré, aby se její elementy mohly nadále vyvíjet ve svobodě na Nové Zemi, kde bude český jazyk sloužit pro komunikaci všem obyvatelům této planety, která je klenotem Pravého Stvoření.

Váš Pán Ježíš Kristus | 12.1.2018“

Tolik tedy Boží slovo.

Vím, že jsou zde použity termíny (pseudotvůrci, Nový světový řád, Nová Země, vzestup lidstva do vyšších dimenzí Multivesmíru a řada dalších), které by bylo třeba vysvětlit. Mnoho lidí by to ještě nepochopilo, proto se o to zde nebudu pokoušet. Každý si své informace najde. A bude-li potřebovat poradit jak, může mi dát vědět prostřednictvím diskuse.

Autor: Vladimír Koliandr | neděle 28.1.2018 11:58 | karma článku: 21,61 | přečteno: 1068x
  • Další články autora

Vladimír Koliandr

Byl inaugurační projev Miloše Zemana nepatřičný?

Miloš Zeman je mimořádným státníkem, avšak občas jej upřímnost a cit pro čestné jednání přemohou nad diplomatickým taktem – jenže proto jej lidé milují! A někteří nemají rádi.

10.3.2018 v 9:00 | Karma: 7,52 | Přečteno: 318x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Máme čekat konec světa? Pokud ano, tak jak a proč?

Podívejme se na paralelu, která je pro nás snadněji pochopitelná. Snad všichni máme doma děti či vnoučata, které milují počítačové hry. Pohled jejich očima nám může usnadnit, abychom si na výše položenou otázku dokázali odpovědět.

25.2.2018 v 13:55 | Karma: 7,57 | Přečteno: 337x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Znáte příběh Doc. Dr. Ing. Ivana Dolejšího, CSc a jeho objev v léčbě rakoviny?

Svým výzkumem i zveřejněním ve své knize „Konec strachu – o jednom výzkumu zhoubných nádorů“ (© PLANTEX, 1993) dal lidstvu obrovský dar. Objevil příčinu i jeden z možných úspěšných a klinicky ověřených způsobů léčení.

24.2.2018 v 9:00 | Karma: 28,66 | Přečteno: 4444x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Je z pohledu astronomie čas neměnnou veličinou?

Dokonale přesné měření času je ideál, kterého se snažily dosáhnout celé generace učenců a vědců už od antických dob. Jak zachytit prchavou a špatně definovatelnou chiméru, kterou si uvědomují pouze lidé?

18.2.2018 v 9:00 | Karma: 5,11 | Přečteno: 105x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Proč dosud vědci neobjevili elixír věčného mládí?

V tomto článku vám prozradím, co dělají jedinci, aby v devadesáti se cítili či i vypadali na dvacet, nebo v optimálním fyzickém věku, který si zvolí, se dožili třeba i 300 let.

14.2.2018 v 8:00 | Karma: 9,36 | Přečteno: 232x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Izrael zaslal Hamásu reakci na postoj k ukončení války, hnutí žádalo příměří

27. dubna 2024  7:07

Palestinské hnutí Hamás uvedlo, že v sobotu dostalo od Izraele oficiální odpověď, která se týká...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!