Pohádka o tom, co se děje na naší planetě – část 1 - z historie

18. 09. 2017 9:00:00
Navazuji na pohádky, jež jsem zveřejnil 20. a 21. 12. 2016. Žijeme na úžasné planetě. Je perlou Sluneční soustavy a tak již po miliony let je o ni inteligentními civilizacemi vesmíru obrovský zájem a vedly se i vedou o ní boje.

Země je skvostnou genetickou a informační databankou Mléčné dráhy. Tuto skvělou databanku budovaly civilizace, které si říkají bytosti světla. To proto, že energie, kterou pro svou existenci potřebují (a ve vesmíru je jí nadbytek), kmitající na vysokých frekvencích, je světlo – čím vyšší frekvence, tím jasnější záření a hodnotnější zdroj.

Tak jako na Zemi máme rozličné formy života a rozličné inteligentní bytosti, stejné je to s mimozemskou inteligencí. A tak různé rasy světelné mimozemské inteligence, které spolu koordinovali život v této části vesmíru (a činí tak doposud), tak zvolili Zemi za společné úložiště informací (archiv) všech svých společenských a technických poznatků. Každá civilizace na jiném místě planety, za využití jejich technických prostředků tak, aby je uchránili před nežádoucím zcizením a zároveň jim byly dostupné v případě zničení vlastní mateřské planety.

A tak jak staří Sumerové tvořili své knihovny na hliněných destičkách, mimozemské civilizace vytvářely knihovny ze zlatých nosičů frekvenčním zápisem, jež je pro jiné nečitelný (jedna z takových knihoven byla lidmi objevena v Jižní Americe v rozsáhlých podzemních komplexech táhnoucích se pod několika dnešními státy).

A součástí genetické knihovny, na níž se podíleli všichni, je naše dnešní živá příroda a jejich produktem jsme i my sami. Svou vlastní kopii zde vytvořili inteligentní bytosti ze souhvězdí (námi označovaného) jako Plejády.

Naše planeta (která má sama vlastní inteligenci) má multidimenzionální charakter, to znamená, že různé děje probíhají v různých dimenzích souběžně, aniž bychom je nutně museli (ale můžeme) vnímat a vzájemně se neruší.

Představme si to jako několik set televizních programů satelitního vysílání, které máme nepřetržitě k disposici a můžeme mezi nimi kdykoli přepínat. Dokonce, pokud si přejeme, můžeme vidět programy ze záznamu a některé stanice umožní i přístup na nové již vytvořené, byť ještě vysílány nebyly. Ke sledování potřebujeme příslušnou technologii a kód.

Člověk, který byl na této planetě vytvořen, měl úplnou výbavu. Jeho možnosti byly obrovské. K tomu měl zabudovánu odpovídající „technologii“. Byl vybaven dvanácti „energetickými knihovnami“ (dnes říkáme čakry), z nichž se sedm nacházelo ve fyzickém těle a pět v energetickém těle (kterému dnes lidé říkají aura). K čerpání a přenosu těchto informací byla vytvořena soustava dvanácti informačních vláken (v našem pojetí kladných), nacházejících se ve fyzickém těle, z nichž dvě byly materiální povahy (tvořeny deoxyrybonukleovou kyselinou, tedy DNA a propojovaly první dvě „knihovny“), zbylé byly vytvořeny vysokofrekvenční světelnou energií a provazovaly ostatní energetická centra.

Párová informační vlákna (v našem pojetí záporná – „zemnící“), tedy druhých všech dvanáct již z vysokofrekvenční světelné energie, byla umístěna do energetického těla. Člověk měl schopnosti, které si dnes ani v nejbujnější fantazii neumíme představit. Mimo jiné měl i mimořádné komunikační schopnosti. Dnes se dorozumíváme řečí (a užíváme svých pět smyslů) a hlavně vidíme – úplně vybavený člověk, vedle vizuální informace, ještě „zřel“ , tedy za využití dalšího energetického centra v čele (dnes říkáme „třetí oko“) v jednom momentě „přečetl knihovny“ svého protějšku. Nikdo před nikým nic neskrýval (ani nemohl), každý měl hojnost, uměl si sám vytvořit co potřeboval, živil se vesmírnou energií (ústa a trávicí trakt byly pro požitek a záložním způsobem výživy). Člověk, vzhledem k čisté stravě, se dožíval několika set roků.

Hlavním komunikačním médiem byly emoce – reálné útvary energií, které člověk nepřetržitě produkuje podle toho, jak se cítí. Šťastný, nadšený, zamilovaný jedinec produkuje energie vysokých světelných frekvencí. Především tyto frekvence lidstvo tehdy produkovalo.

Každý problém (ať fyzický, či psychický) produkuje energie, které se podle druhu, závažnosti a intenzity liší a čím větší problém tělo indikuje, tím nižší frekvence vyzařuje. Produkují-li bytosti energii emocí frekvenčně pod světelnou hranicí, přestávají být světelnými bytostmi, ale stávají se bytostmi temna. Jsou to energie trápení, nemocí, strachu, pocitu nedostatku, ale i válečných útrap ... Tyto energie, které lidé (ale i zvířata) vyzařují (a dříve takovéto stavy zde neexistovaly) jsou fyzické energetické útvary, které kolem naší planety reálně existují, dokud je někdo nepřemění v jiný druh energie.

A ve vesmíru existují i vysoce technologicky vyspělé bytosti, živící se nízkofrekvenční (bezsvětelnou, temnou energií), tedy bytosti temna. A právě takovéto bytosti projevily zájem o ovládnutí planety Země. Vyvolaly konflikt, protože bytosti světla se nechtěly svých archivů a genetické databanky vzdát. Temné bytosti konflikt vyhrály, ovládly Zemi a světelné bytosti se vzdálili a staly se pouze pozorovateli toho, jak jiní s jejich dílem zachází.

Temné bytosti vyslaly na Zemi obrovský energetický impulz, jímž došlo v energetických tělech lidí k vymazání všech světelných informačních vláken a na úrovni fyzických těl lidí to vyvolalo u světelných vláken jejich rozpojení. Člověku zůstala genetická výbava pouze na zvířecí úrovni (dvě šroubovice DNA) a rozumová výbava. Tím se stal manipulovatelným, schopným poskytovat otrockou práci a při tom produkovat temnou energii – hojnost potravy pro své nové vládce.

Ti vzali lidem svobodu, vytvořili mezi nimi hierarchický systém, který těm na špici dával moc nad druhými, ale vyžadoval jejich naprostou poslušnost.

Už tento systém produkoval dostatek temné energie. Noví vládci šli ale ještě dál. Vytvořili tajné spojence, jimž dali neformální moc, prostředky i potřebné technologie a ti „kontrolovali“ jednotlivé vládce světa, aniž by o tom tito vládci věděli. (Často takoví lidé byli označováni jako spojenci s ďáblem). Nepohodlné likvidovali a mezi jednotlivými vládci vyvolávaly rozpory a napomáhali oběma – či více stranám ekonomicky i informacemi k vedení lokálních konfliktů i rozsáhlých válek. A to po tisíciletí až do dnes. Temná energie zamořila planetu.

Ti, kteří prohlédli, byli a jsou likvidováni. Přesto se pravda dostává ven a bytosti světla našli cestu, jak planetu Zemi zachránit. A o tom v článku, který bude následovat.

Autor: Vladimír Koliandr | pondělí 18.9.2017 9:00 | karma článku: 14.20 | přečteno: 495x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Kultura

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 5.09 | Přečteno: 149 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 11.25 | Přečteno: 305 | Diskuse

Richard Mandelík

Jeden podařený slavnostní koncert k roku české hudby

Koncert až na dvě zajímavé výjimky vokální a celý věnovaný památce české skladatelky Slávy Vorlové (1894—1973)), tudíž dnes užito jen její hudby a občas i textů.

25.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 45 | Diskuse

Ladislav Kolačkovský

Rytíři Sacher-Masochové v Praze, c. a k. úředníci a milostné vášně

Na Olšanských hřbitovech je hrobka rytířů Krticzků von Jaden. A tam odpočívá i vlastní sestra slavného Sachera-Masocha, díky němuž vzniklo slovo masochismus. Barbara von Sacher. O rodu rytířů Sacher-Masoch a Krticzků.

24.3.2024 v 19:47 | Karma článku: 17.84 | Přečteno: 343 | Diskuse

Pavel Král

Spravedlnost

Po přečtení tohoto příběhu bych mohl jen poznamenat, že spravedlnost je v Božích rukou. A tím by bylo celé téma vyčerpáno. Ale já bych rád spolu s vámi uvažoval o potřebě spravedlnosti v širších souvislostech. A k tomu bych rád...

24.3.2024 v 13:00 | Karma článku: 4.43 | Přečteno: 117 | Diskuse
Počet článků 95 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 901

 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!     

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...