Vladimír Koliandr

Financuje opravdu Evropa teroristy?

20. 08. 2017 9:00:00
Reaguji na článek pana Stejskala „K útoku v Barceloně trochu jinak“, který má i nemá pravdu a vyvolal bouřlivou diskusi. Dokážeme postihnout podstatu problému?

Jak to s námi na této planetě opravdu je, jsem již psal v článku „Jsme ve třetí světové válce“, ta stále probíhá a pouze její nepatrná, viditelná stránka nás burcuje – terorizmus, který vnímáme v celé jeho brutální nahotě.

Imigrace a terorismus jsou skutečnosti, které jsou na první pohled viditelné a pění se nám krev v žilách. Při tom klidně, jak ovečky, jsme účastni vraždění po milionech zneužitím zdravotnického systému západních zemí a ještě za to děkujeme. Nechápal jsem, proč ještě jsou lidé léčeni prostředky o nichž se ví, že způsobují smrt a to i přesto, že existují způsoby efektivního léčení. A při hledání odpovědi jsem nalezl celý systém hrůzného jednání uzulpátorů moci.

Je faktem, že existuje skrytá, velmi agresivní síla, která tahá pouze za nitky a drží se zásady „Rozděl a panuj“ a „Když se dva perou, třetí se směje“. Ale o tom jsem také již psal, ukazoval na důkazy v knize Stevena M. Greera „Utajovaná pravda, zapovězené poznání“ i na archivní dokumenty z knihy „Fašistické kořeny bruselské EU“. Lidé tomu nevěří, nebo nechtějí věřit. „Vždyť něco tak zrůdného na této Zemi nemůže existovat.“ Ale ono to reálně existuje, ovládá ekonomiku, toky peněz i myšlení lidí. Vyvolává spory ve světové politice i ozbrojené konflikty. Obě strany vždy financuje a zpovzdálí opatrně sleduje, jak se jeho konceptu daří, jako by sledoval televizi. Straně, která začne prohrávat, vždy trochu přidá.

Paní Palková uvedla v diskusi k článku pana Stejskala fakta z druhé strany. A souhlasím s ní, že jsme přirozeně neteční k tomu, co se děje mimo nás. Jenže až nás to dožene bude pozdě. Terorismus v Evropě jsou jen první malé vlaštovky.

Ano, i evropské peníze tečou do arabského světa a vrací se ve formě uprchlíků a teroristů. Jenže, kdo ovládá EU? Její poslanci to nejsou. Organizace EU je tak „geniálně“ vytvořena, že si administrativa může dělat, co chce (správněji, co si přejí její mecenáši).

Podívejme se do historie. Jak byla financována 1. světová válka. Nešly toky finančních prostředků a pomoci oběma stranám ze stejného zdroje? A kdo poslal Lenina znovu do Ruska a finančně umožnil VŘSR? A co 2. světová válka? Neměl Hitler i Stalin střídavě podporu ze stejného zdroje? A když půjdu dál, kdo mohl financovat a zorganizovat pád „dvojčat“? (letadla sama na to nestačila) a čí peníze financují „cestovní kancelář“ pro arabské uprchlíky do Evropy? A to pomíjím konflikty, na nichž se oficiálně podíleli Američané.

Ano, peníze tečou především z amerických bank ale nejsou to jen peníze USA a tečou i z dalších zdrojů, jež ovládá relativně malá nadnárodní skupina prostupující politickými systémy, etniky i kontinenty. Má nekontrolovatelnou moc a neomezené možností, vlády i těch největších světových mocností jsou v jejich rukou pouze loutkami. A tak i události v Barceloně mají úplně jiné pozadí, než si to i samotní aktéři tohoto hrůzného činu uvědomují. Netuší, že ze zločinů (pro ně hrdinství) bude mít prospěch někdo jiný.

Řada světových politických špiček tíži tohoto stavu neunesla, když zjistila, že jejich moc je velice relativní a vlastně musí dělat i rozhodnutí proti vlastnímu svědomí. Jejich zpověď, mimo jiné, také najdete ve výše vzpomínané knize S.M.Greera. Toto uskupení nazývají Stínovou světovou vládou. A je hrozné, že existuje síla, která může přinutit i ty nečestnější lidi, aby konali v její prospěch. Uvidíme, jak dlouho dokáže odolávat Donald Tramp.

A co myslíte, je Merklová takový lidumil, že si zve domů uprchlíky (a pak je chce rozdělovat do dalších států), nebo to má souvislost s odposlechy jejích hovorů a vydíráním? Nevím, ale přiklonil bych se k tomu druhému.

Dnes v řešení politických problémů postupujeme jako v současné medicíně. „Vypínáme kontrolky“, místo toho, abychom odstranili zdroj. Ale takto uspět nemůžeme.

Je to, jako když přijdu k lékaři s ekzémem. Ten mě pošle na kožní - byť to vypadá logicky - patří to internistovi. S největší pravděpodobností jde o onemocnění jater nebo ledvin, které neodfiltrují všechny škodliviny, ty přejdou do krve a vylučují se kůží a už je tu ekzém. Kožař na to dá mast, když dá správnou, ekzém zmizí, jenže se objeví znovu a jinde, protože příčina zůstává.

Takže jestli nezměníme úhel pohledu na zdroj politických problémů a neodstraníme jej, tak brzy ti, co přežijeme, přestoupíme na islám, ale ani to nám nepomůže!

Autor: Vladimír Koliandr | karma: 26.35 | přečteno: 784 ×
Poslední články autora