Vladimír Koliandr

Je zdravotnictví pomocným nástrojem k ovládnutí světa?

15. 07. 2017 9:00:00
Celá série článků, které zde publikuji, si klade za cíl ukázat, na jakých základech život na Zemi funguje a to, jakými obrovskými možnostmi každý člověk disponuje, že je naprosto svobodnou bytostí se samoléčitelskými schopnostmi.

Jsou ale na této planetě mimořádně vlivné síly, které brání takovému poznání. Chtějí tento svět ovládat a svobodný a šťastný člověk by jim to neumožnil.

Nechci zde opakovat to, co jsem již v řadě článků a diskusi k nim uvedl. Nemažu negativní vystoupení v diskusi a tak tolerují, že mě někdo označuje i za podvodníka a blázna. Vždy, když se rodilo něco nového, to tak bylo. A byly doby, kdy ten, jehož názory byly nepohodlné, byl i upálen.

Je mnoho zdrojů, které ukazují, že je pro nás – zvláště v následujícím období – důležité být schopni svůj zdravotní stav preventivně udržovat ve velice dobrém stavu a v případě onemocnění si umět pomoci i sami. A k tomu, abych ukázal jak, postupně směřuji.

Pokud dopustíme, že přenecháme péči o své zdraví někomu jinému, může přijít doba, kdy i značně omezená zdravotní péče by mohla být pro někoho ze zákona zakázána. Šílím?

Podívejte se na koncepci Svobodných zednářů – a to není špička potencionálních světovládců, jsou to jen jedny jejich prodloužené ruce.: http://jdem.cz/dbncn2 „Přistálo“ mi to na facebooku a doplňuje to informace, které mám z jiných zdrojů.

Možná to opět vyvolá jen úsměvy. Konec konců i nad ambicemi Hitlera se lidé usmívali (a pak i u nás z „Mein kampf“ byla maturitní zkouška). Ale vytvořením jednotného evropského státu s jednotnou měnou, jednotnou armádou, jednotnými školskými osnovami, právním systémem a soudnictvím ... a omezenou demokracií (o čemž již Francie s Německem jednali) to může začít a naplněním plánů, jež jste našli pod odkazem výše, to může končit.

Nechovejme se tak, jako naši spojenci, když podepisovali Mnichovskou dohodu v přesvědčení, že zachraňují svět od války. Je jiná doba, ovládat lze i jednodušeji. Náklady na zdravotnictví zadlužují státy (u skupiny toužící ovládnout svět) takovým způsobem, že může být snadné si tyto státy koupit a světovládné plány realizovat.

Autor: Vladimír Koliandr | karma: 15.12 | přečteno: 386 ×
Poslední články autora