Je příčinou onkologických onemocnění dědičnost?

 NENÍ. Rakovinné bujení je jeden z následků selhání imunitního systému! Náš imunitní systém, je-li v pořádku, ničí abnormální buňky dříve, než zakoření a vyvinou se v rakovinu.

Mám stejnou zkušenost s onkologickými klienty jako MUDr. Lebenhart, kterou popisuje ve své knize „Svlékl jsem bílý plášť“.  Říká, že základní zdroj všech nemocí a utrpení je nesoulad mezi řádem života a naším vnímáním a myšlením.

Lidé ohrožení zhoubným onemocněním  neumějí dostatečně nastavit hranice zasahování do své energetické integrity. Myslí víc na druhé, než sami na sebe. Mají představu, že musí sloužit, být někomu užiteční a sebe staví na „druhou kolej“. Často je to předáváno z generace na generaci, příkladem rodičů či výchovou. Nedědí se sklon k rakovině, ale vzorec chování, jež k ní může vést.  

Stanovisko oficiální medicíny říká, že rakovina je především genetickou chorobou. Máme-li defektní geny předků, příliš toho nenaděláme. Doporučuje nekouřit, nezdržovat se na přímém slunku, ale zdravě se stravovat a pohybovat se. Pak nemusí u nás propuknout. S doporučeními lze souhlasit s výjimkou pobytu na slunci, které je i pro onkologické pacienty blahodárné.

Dr. Aleksandra Niedzwiecki, PhD., která řídí výzkum ve Vědeckém ústavu MUDr. Mathiase Ratha v Kalifornii to formuluje takto: „Rakovina je proces, který v našem těle probíhá neustále … pořád se v našem těle tvoří rakovinné buňky. Nevede to vždy k rozvoji rakoviny, protože imunitní systém je shledá abnormálními a zlikviduje je“.

Když je imunitní systém poškozený, pak se tyto buňky po neurčitou dobu dělí, začnou se šířit, metastázovat a napadat další orgány.

Je nutné si uvědomit, že nikdo nikoho nemůže vyléčit – každý se vyléčí sám prostřednictvím svého imunitního systému (lékaři, léčitelé a terapeuti k tomu vytváří pouze vhodné podmínky).  Ani nejlepší anatom netuší, jak detailně lidsky organizmus funguje, ale imunitní systém to ví a pokud není poškozen a dále poškozován, správně reaguje.

Nasadíme-li chemoterapii, která všechny zdravé buňky - včetně imunitního systému – poškozuje a u rakovinných buněk vyvolá zapouzdření (obalení kolagenem), tak vlastně znemožní léčení, ale po dočasnou dobu, dokud není poškozeno zapouzdření rakovinných buněk (živočišnou bílkovinou především z masa), tak vzniká pocit, že došlo k vyléčení.

Statistiky sledují onkologické pacienty po dobu 5ti let. Pokud do té doby nezemřou, jsou považováni za vyléčené.  Ale recidiva u toho, kdo se denně neživí masem, a není vegetarián,  nastává zpravidla později. Do statistik se také nezahrnují úmrtí na jinou diagnózu, byť byla nepřímo způsobena chemoterapií. Podle statistiky USA je účinnost chemoterapie 2,1% (dosud jsem užíval starší  a méně příznivý statistický  údaj 1%).

Američané udělali anonymní anketu, kdy položili otázku onkologům, zda oni sami, pokud by dostali rakovinu,  by se léčili chemoterapií. 80% z nich odpovědělo, že ne. MUDr. Lebenhart ve své knize také píše, že má řadu známých onkologů, ale žádný z nich  by sebe ani rodinné příslušníky chemoterapií neléčil.

V boji proti rakovině je nesmírně potřebná prevence i její včasné zjištění. Ke zjišťovacím metodám se vrátím někdy později. Nyní  něco k faktorům a vlivům, které dále k rozvoji rakoviny přispívají a jsou tedy klíčem k prevenci.

Jde především o toxiny. Hlavními jsou zemědělské pesticidy a herbicidy, antibiotika, umělé růstové hormony a další formy znečištění, které zabraňují absorpci kyslíku a poškozují imunitu.

Dalšími škůdci jsou viry, bakterie a kvasinky (a výměšky dalších parazitů). Pravidelná očistná kůra může onkologickému onemocnění předejít.

Dále jde o zemědělské chemikálie, jak jsem již výše naznačil. Je to velice závažný problém a v prevenci bychom na to měli upřít pozornost.

Dále jde o geneticky modifikované organizmy. Jsou pro naše zdraví přímo pohromou. Ještě nedávno jsem si to neuvědomoval a považoval je za zdravé.

Další  environmentální toxiny (látky vycházející z komínů a výfuků a znečišťující prostředí). Protože existuje vypracovaný seznam těchto látek, na svém webu je zveřejním.

Dalším velice rozporovaným škůdcem jsou vakcíny. Je to velmi kontroverzní tematika, vedou se o tom soudní spory. Byl již schválen zákon pro odškodňování důsledků očkování (místo jeho dobrovolnosti). Doporučuji seznámit se s pracemi Prof. Dr. Anny Strunecké, DrSc, profesorky lékařské fakulty Karlovy univerzity (nyní v důchodu) a výzkumné spolupracovnice kanadské univerzity. Na jejím školení jsem si koupil knihu „Varovné signály očkování“. Vřele ji doporučuji. Zorientujete se v problematice a předejdete nejen rakovině, ale i autizmu u dětí a dalším problémům.

Dále musím uvést i mobilní telefony a elektromagnetické záření. Alespoň na noc doma mobil i Wifi vypínat. A vyvolám nevoli, když sem uvedu i vyšetřovací a zobrazovací zařízení mamograf (pravidelné kontroly jsou marketingovým tahem, jak například Valentin pro obchodníky) Existují i neinvazní metody, jen nejsou systémově zavedeny. To se týká i  CT a magnetické rezonance.

Vadí i fluorit, který se používá v pastách na zuby a jeho význam na zabránění zubnímu kazu je zpochybňován.

Velkou skupinou rakovinotvorných látek jsou plasty, přicházející do kontaktu s potravinami.

Musím se zde zmínit i o CHEMTRAILS. Jde o kondenzační stopy vznikající za tryskovými letadly, jež jsou uměle vytvářeny s oficiálním cílem ovlivňovat počasí . Poprvé jsem se o tom dozvěděl, když jsem pracoval v neurolaboratoři a kolega přesně sledoval americký server, který informoval o drahách letadel, jež toxické aerosoly rozprašují. Vyvolávalo mu to alergie. Je to zločin, který je za velké peníze tolerován. Takové průlety jsou i nad naším územím. Zřejmě je to součást strategie snižování počtu obyvatelstva planety. Výzkumníci z technologického institutu ve Wyomingu se pokusili dostat tomuto jevu na kloub a analyzovali vzorky dešťů i podzemních vod v místech rozprašování. Vzorky prošly několika testy a zjistilo se, že obsahují barium, sklolaminát, radioaktivní thorium, spory plísní, kadmium a sušenou krev. Jde jednoznačně o rakovinotvorné látky.

A na závěr musím upozornit na zpracovávané a konzervované maso (hot dogy, salámy klobásy, sušené maso …).  Tým světové zdravotnické organizace zprůměroval výsledky více jak 800 studií, které dávaly konzumaci masa do souvislosti  s výskytem rakoviny a došel  k závěru, že u konzumentů takto upraveného masa je o 18% vyšší výskyt rakoviny.

Tak tedy s příčinami vzniku rakoviny to není tak jednoduché.

Opravdu žijeme v době jedové, nalézt  zdravé potraviny a čisté prostředí je stále obtížnější.

A tak na závěr citát Thomase Edisona, který se výjimečně netýká elektřiny: „Doktor budoucnosti již nebude člověka léčit pomocí léků, ale spíše bude léčit nemoci a předcházet jim, pomocí výživy“. Jistě měl obrovskou pravdu, jen netušil, že sehnat zdravé potraviny brzy bude přesahovat možnosti běžného občana.

 

Autor: Vladimír Koliandr | neděle 25.6.2017 9:00 | karma článku: 22,35 | přečteno: 832x
  • Další články autora

Vladimír Koliandr

Vrah z vodovodního kohoutku

17.12.2017 v 9:00 | Karma: 21,56

Vladimír Koliandr

Viděl jsem to zítra

3.12.2017 v 9:00 | Karma: 12,52
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!