Vladimír Koliandr

Velký medicínský podvod Rockefellerova ropného impéria

11. 06. 2017 9:00:00
Titulek a některé myšlenky jsem si vypůjčil z knihy Ty Bollingera „Pravda o rakovině“. O tom, že lékařské fakulty jsou (nepřímo) ovládány petrochemickým průmyslem, jsem již psal. Jak toho bylo možné dosáhnout?

Počátkem minulého století zahrnovaly lékařské školy, jež fungovaly i jako ziskové vzdělávací katedry na fakultách i univerzitách, řadu medicínských směrů (medicína = magická síla). Medicína přešla od fáze, kdy představovala rovnováhu mezi vědou a uměním – byla decentralizovaná, otevřená vůči změnám, které pokrok přinášel a projevovala se v řadě jedinečných forem (a směrů) – k fázi, kdy se z ní stal úzce vymezený systém dogmatických a nevyvratitelných jednotných nařízení a příkazů. Jak bylo možné v západní medicíně přejít od léčení přírodními látkami ověřenými praxí s dobrými výsledky na chemické látky, především na bázi ropy, na farmaceutika?

Po příkladu Německa potřebovali reformovat zdravotnictví američtí Rockefellerové a Carnegie. Neměli k disposici stejné nástroje jako Němci, avšak s jejich vizí zdravotnictví, jako nejúčinnějšího nástroje zisku a vlivu se seznámili a neměli v úmyslu propást největší příležitost k ovládání lidstva a přenechat ji Němcům.

Vymysleli, na jejich podmínky a finanční prostředky, stejně geniální (a nehumánní) postup jako Němci. Již v roce 1910 najali, spolu s Americkou lékařskou asociací (kterou financovali), pedagoga Abrahama Flexnera, aby provedl hodnocení 150ti lékařských fakult v celé Severní Americe. Měl posoudit rozličné léčebné metody, jež byly vyučovány a vytvořit standardizovaný systém výuky na lékařských fakultách, jak si přáli zadavatelé. Jistě uhádnete, že vyhrál systém, který potlačoval symptomy projevu nemocí patentovanými chemickými léky.

Fakulty, které tento způsob léčby uplatňovaly, byly certifikovány, dostaly právo udělovat titul M.D. a byly štědře financovány nadacemi Rockefellerů a Carnegie. Jiný způsob léčby byl označen za šarlatánství a mediálně pranýřován. Odborníci jiných medicínských směrů byli přepláceni a odcházeli pracovat na fakulty financované bohatými mecenáši. Fakulty původních přírodních medicínských směrů, jež nyní označujeme za „alternativní“ začaly postupně krachovat a zanikat. Dlouhá desetiletí vedli právní boje chiropraktici – nakonec zvítězili a i oni získali právo na vlastní vzdělávací systém a udělování titulu M.D. Homeopaté se do právní bitvy nepustili, ale jsou mlčky trpěni.

Je obtížné na malém prostoru článku vyjádřit, jak mohlo dojít k tak obrovské změně ve vzdělávání lékařů, jak bylo možné potlačit (a dodnes potlačovat) účinné metody léčby jen proto, že by připravily své neviditelné mecenáše o miliardové zisky a téměř neomezený vliv.

Farmaceutická léčba dnes představuje převažující způsob, který proniká nejprestižnějšími lékařskými školami a je často jedinou velkou překážkou pravého lékařského pokroku. A ti, kdo tuto ideologii propagují jsou nepřátelští vůči alternativní medicíně – ne proto snad, že by nefungovala, ale proto, že hájí zisky lékařské olygarchie (a tím nemyslím samotné lékaře, ale ti mi snad rozumí, ví, že to nejsou oni, komu tečou miliardy).

Úspěch se neodpouští.

Je až překvapivé, kolik existuje úspěšných metod léčby onkologických onemocnění. O některých jsem již také psal (Dr.Budwigová, nebo Výzkumný ústav buněčné medicíny vedený dr. Mathiasem Rathem, od nějž leží již několik let trestní oznámení na výrobce chemoterapie u mezinárodního soudu v Haagu bez viditelné naděje na projednání).

Například význačný lékař, vědec a objevitel Dr. Rife, byť vystudoval „chemickou“ medicínu, jeho brilantní mysl ho dovedla na odlišnou vědeckou cestu – k několika průlomovým objevům na poli bioenergetické medicíny. Zjistil, že každý mikrob má svou vlastní jedinečnou elektronickou signaturu, kterou lze devitalizovat (vypnout) a tím vyléčit nemoc, kterou tento mikrob způsobuje. Patří mu i vynález prvního speciálního ultrafialového mikroskopu na světě, který mu umožnil vidět živé viry a bakterie i manipulovat s nimi. Pomocí speciálních nástrojů posílal do virů a bakterií speciální frekvence a identifikoval smrtelnou oscilační frekvenci konkrétního viru či bakterie.

Byl prvním, kdo objevil virus spojený s rakovinou a vyvinul pro něj speciální smrtelnou oscilační frekvenci. Výsledky prokázal laboratorními pokusy, pokusy na zvířatech i při léčbě lidí (na klinice Dr.Johnsona úspěšně vyléčil skupinu 16ti smrtelně nemocných onkologických pacientů během tří měsíců a při tom se u nikoho neprojevily žádné vedlejší účinky. Myslíte, že Dr.Rife se stal slavným a jeho bioenergetická metoda již uzdravila statisíce onkologických pacientů? Pokud myslíte, že ne, máte pravdu.

A víte, kdo byl bylinkář Harry Hoxsey? Nejúspěšnější léčitel rakoviny v Americe. Strhující úspěch mu umožnil vytvoření sítě klinik po celých Spojených státech. Ministerstvo zdravotnictví vyslalo předního biologa, aby zkoumal, zda jeho léčivá kombinace bylin je skutečné tak účinná. Ten účinnost a nezávadnost potvrdil. Přesto byl Hoxsey nucen své kliniky zavřít a přestěhoval je do Mexika.

Víte, proč se vracím do historie? Protože ten, kdo brání pokroku v medicíně – úžasnými technologiemi dokážeme téměř vše fyzické zobrazit, diagnostikovat umíme s velkou přesností, ale léčebné metody jsou stále stejné – a stále stejný je i ten, kdo tahá za nitky nejvyšších loutek odpovědných za západní zdravotní systém a neuvěřitelně z toho profituje!

A užívání chemických preparátů se stává samozřejmou součástí života obyvatel západní části světa – už i malé děti se hlásí o svou medicínu. Aby to s námi špatně nedopadlo, musíme s tím něco udělat !

Autor: Vladimír Koliandr | karma: 25.87 | přečteno: 1021 ×
Poslední články autora