Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Co v současné epoše považuji za ZDRAVÝ ROZUM ?

Reaguji na diskusi k svému článku  „Geniální objev! – Rusové mění DNA slovy i laserem“ a chci odpovědět především  na dvě položené otázky. Co je frekvence slova a co chápu pod termínem zdravý rozum z pohledu péče o zdravotní stav lidské populace.

Jak chápu pojem frekvence slova?

K objasnění termínu frekvence slova využiji  citací z knihy  „Zázračná moc vody“ (Vyšlo v Pragma 2008), která je sborníkem jedenadvaceti  autorů prezentujících  výsledky několika významných světových výzkumných pracovišť  v oblasti energie myšlení, kterou uspořádal Dr. Masaru Emoto – objevitel možnosti zápisu informace do vody a jejího následného zobrazení.

Dr. Shioyha říká, že když máme myšlenku a dodáme jí energii tím, že si ji představíme v reálu, nebo jí vyslovíme, ve vodě i v našem těle uchováme vzorec vibrací. Tímto způsobem ovlivňujeme naše okolí a dostáváme i od ostatních odezvu, která posiluje naše vibrace  a morfogenetické pole. )* )**

Emeritní profesor katedry materiálové vědy a inženýrství na Stanfordské univerzitě William A. Tiller, PH.D, v práci Psychoenergetická věda publikované v témž sborníku uvádí: „Nynější oficiální charakteristika kvantové mechaniky je absolutně nevhodná pro jakýkoli psychoenergetický jev.“  Uvádí matematické důkazy, které si zájemce může prostudovat. Dostává se k částici Deltron, a uvádí, že část  jeho spektra, která je  pomalejší než světlo, umí reagovat s magnetickým informačním vlněním. (Tedy myšlením, které může být vyjádřeno i slovy – má poznámka).

Pražské psychoenergetické výzkumné pracoviště, které bylo po revoluci zrušeno, dospělo ke stejnému závěru, jen částici nazvali „Menšn“.  Americký kvantový fyzik profesor Wagner pro tuto částici převzal název užívaný dnešními kvantovými fyziky - Tachyon. Tyto částice, byť tehdy nebyly definovány jejich vlastnosti, jsou známy od nepaměti pod různými jmény (prána, čchi … Bůh?)

Otevřete si video prof. Wagnera http://kuc.cz/zcb1zf  a zamyslete se nad tím, co uslyšíte.

A jak odpovědět na otázku, jak energeticky změnit koenzym ademin na cytozin? Pokud jste pochopili o čem profesor Wagner hovoří, chápete, že i chemické objekty mají stejný frekvenční  základ. Vysláním správného energetického impulsu lze dosáhnout změny kvantových poměrů i doplnit látku o kyslík. (Nejsem genetik, možná musí proběhnout ještě i další změna, ale na stejném principu.)

A nyní, co chápu pod  pojmem zdravý rozum.

Na tuto otázku jsem již odpovídal na svém mailu,  proto výňatek z něj použiji znovu.

Když vidím, jak se z dnešního zdravotnictví (a lidského neštěstí) dělá  výhodná výdělečná činnost a při tom  často je snadné si sám pomoci (jsme to nejúžasnější, co na této planetě je a máme v sobě obrovské možnosti včetně schopnosti sebeuzdravení), proto se snažím občas o  možnostech, které zde existují psát a upozorňovat na to, co může lidem pomáhat.

Pokud bude politická vůle a přestanou se utajovat vědecké výsledky prospívající všemu lidstvu a ne zájmu ekonomických zisků skupinky jedinců ovládající současné bohatství planety, máme napůl vyhráno. Bude-li to provázeno legislativními změnami, zvítězí zdravý rozum. Postupně bude mizet chamtivost  a snaha těžit z problémů či neštěstí druhých. (Nehovořím zde o lékařích, ale o ekonomicko-průmyslových komplexech , jejichž  až 80% nejprodávanější produkce nic neléčí, jak vyplynulo ze statistiky USA o nejprodávanějších lécích – zmínil jsem se o tom v jiném článku)

 Rád poukazuji na vědecké úspěchy, které potvrzují tisícileté zkušenosti, často vysmívané a zpochybňované. A to neplatí jen o zdraví . Tato planeta má nadbytek energie – a tím možnosti i tvorby materiálních hodnot  pro všechny. Tyto zdroje jsou známy. Jejich zveřejnění a využívání však  by znamenalo změnu současných ekonomických potenciálů planety a přerozdělení materielního bohatství.  Internet je fenomén našeho tisíciletí,  informace již nelze plošně cenzurovat a utajování je obtížné. A je to šance pro lidstvo! Politici v demokratických systémech, chtějící setrvat u moci, musí vyslyšet přání většiny a tedy používat ZDRAVÝ ROZUM! Zatím tomu brání možnost zkorumpování. To snad ale nemůže trvat věčně! Čím více budou mít lidé informací, tím korupce bude obtížnější.

 

Poznámka:

)* Uvedu zde tři zlatá pravidla Dr. Shioya, která dnes prolínají všemi úspěšnými metodikami osobního rozvoje špičkových manažerů (pro zajištění zdraví,  úspěchu a prosperity) vycházející z frekvence slova:

„1) Buďte pozitivní. Je prokázáno, že pozitivní myšlenky ovlivňují naše fyzické zdraví. Například umí posílit imunitní systém …“

„2) Nezapomínejte poděkovat. Vděčnost může být zásadní pocit … . Vědomí tvoří energii. Pokud jsme vědomě vděční, vysíláme tomu odpovídající vibrace a podobné vibrace i přitahujeme.

„3) Nestěžujte si.“ A dále uvádí, že při hledání chyb se tvoří myšlenky a emoce (vibrace) vedoucí k dalšímu stěžování .Pokračuje: „Myšlenky jako: Mám problém, Nemám to rád, Nemůžu to udělat, Je to moc těžké nebo Je to moc namáhavé, přinesou obtížné, nepříjemné, těžké  a namáhavé situace.“

)** můj dodatek: Energetické pole, které vytváříme a jehož součástí jsou i vibrace myšlení,  působí také  na ostatní lidi. Jsme-li negativní, ovlivňujeme nejen své jednání, ale také vstupujeme do energetických polí svého okolí. Je-li s námi v kontaktu silný jedinec pozitivně naladěný, postupně přebíráme jeho energii (jeho frekvence se „kopíruje“ na naši – tak jak jsme byli dříve zvyklí formátovat záznamová zařízení – diskety, HDD -  dokud nedošlo ke sjednocení norem  a výrobci to nezačali dělat za nás. Pokud jsme silnějším jedincem než okolí a jsme negativní my, pak „přeformátujeme“ vibrace negativně svému okolí my!)

Dali jste si již někdy fotografovat auru? Ta o zdravotním stavu a emočním rozpol.ožení mnohé napoví. Odborné pracoviště, které to provádí existuje například v Hradci Králové.

Autor: Vladimír Koliandr | úterý 15.5.2012 0:00 | karma článku: 6,74 | přečteno: 520x
  • Další články autora

Vladimír Koliandr

Byl inaugurační projev Miloše Zemana nepatřičný?

Miloš Zeman je mimořádným státníkem, avšak občas jej upřímnost a cit pro čestné jednání přemohou nad diplomatickým taktem – jenže proto jej lidé milují! A někteří nemají rádi.

10.3.2018 v 9:00 | Karma: 7,52 | Přečteno: 318x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Máme čekat konec světa? Pokud ano, tak jak a proč?

Podívejme se na paralelu, která je pro nás snadněji pochopitelná. Snad všichni máme doma děti či vnoučata, které milují počítačové hry. Pohled jejich očima nám může usnadnit, abychom si na výše položenou otázku dokázali odpovědět.

25.2.2018 v 13:55 | Karma: 7,57 | Přečteno: 337x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Znáte příběh Doc. Dr. Ing. Ivana Dolejšího, CSc a jeho objev v léčbě rakoviny?

Svým výzkumem i zveřejněním ve své knize „Konec strachu – o jednom výzkumu zhoubných nádorů“ (© PLANTEX, 1993) dal lidstvu obrovský dar. Objevil příčinu i jeden z možných úspěšných a klinicky ověřených způsobů léčení.

24.2.2018 v 9:00 | Karma: 28,66 | Přečteno: 4444x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Je z pohledu astronomie čas neměnnou veličinou?

Dokonale přesné měření času je ideál, kterého se snažily dosáhnout celé generace učenců a vědců už od antických dob. Jak zachytit prchavou a špatně definovatelnou chiméru, kterou si uvědomují pouze lidé?

18.2.2018 v 9:00 | Karma: 5,11 | Přečteno: 105x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Proč dosud vědci neobjevili elixír věčného mládí?

V tomto článku vám prozradím, co dělají jedinci, aby v devadesáti se cítili či i vypadali na dvacet, nebo v optimálním fyzickém věku, který si zvolí, se dožili třeba i 300 let.

14.2.2018 v 8:00 | Karma: 9,36 | Přečteno: 232x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!