Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vesmírná energie - největší šance pro 3. tisíciletí

Stále trvám na tom, že léčba a výživa na vesmírném energetickém základě je staronová šance lidstva!         A věřím, že vesmírná energie má využití i jako základní energetický průmyslový zdroj.

Musím reagovat na diskusi k mému článku „Budeme se raději léčit u lékaře, šamana, nebo sami?“  Rozdělila mé čtenáře na dva tábory. Jedni, kteří již mají své zkušenosti a poznatky s využitím pránické energie, se mnou souhlasí. Větší část je kritická včetně příspěvku pod přezdívkou Dita, který považuji za upřímné  vyjádření mladé lékařky (možná studentky), jíž brání překročit hranice dnes rozšířeného poznání, které poskytuje lékařská (nebo možná nějaká jiná) fakulta.

 

Mám osobní zkušenost z „alternativní léčby“ opačnou, než si myslí paní Dita. Sám jsem  využil „alternativní medicíny“, až všechny klasické metody selhaly a zachránil jsem si tím život (v jednom článku jsem se o tom již zmínil). V čekárně ordinace MUDr. Vavřínové, (praktikovala dnes již v ČR z nepochopitelných důvodů nepovolenou clusterovou medicínu), jsem se setkal jen s pacienty, které klasická medicína odepsala a alternativní medicína je vrátila do života. Každý volí zprvu péči hrazenou pojišťovnou, tedy klasického lékaře, a teprve  když selže, se obrací jinam. Tedy zanedbání péče může hrozit jen zcela výjimečně.

 

Časy se ale mění, je stále více lidí a mezi nimi řada lékařů, kteří si najdou čas,  jdou ve svém vzdělávání dále nad své specializace a zjišťují,  že obrovské množství  tisíciletých poznatků, dříve postavených na víře, má racionální  a již vědecky doložené základy.  Na ČT 1 jsem dnes  (20.2.2012 odpoledne) sledoval vysílání, kde hovořila lékařka na téma problematiky cukru ve výživě a mimochodem se zmínila, že jsou stovky lidí, kteří se živí pránou (vesmírnou energií) a nedávno se s jedním takovým člověkem setkala. Potěšilo mě to. Stále více lékařů začíná postupovat od léčby konkrétní nemoci, k léčbě konkrétního člověka jako biosystému (včetně vnějších i vnitřních energetických systémů). Tato lékařka je jednou z těch, které praktikují celostní medicínu a chápou význam prány pro život člověka.

 

Osobně chápu skepticismus, který znovuobjevení tisíciletých znalostí vyvolává. Dokud mě praxe nepoučila, myslel jsem, že šest let na vysoké škole mi dalo trvalé vzdělání pro život.  Jenže jsem se mýlil. Mnoho věcí jsem musel přehodnotit a to nejcennější, co vysoká škola dává je, že učí člověka přemýšlet, naučí jej vyhledávat informace a opatrně s nimi zacházet. A vede jej k celoživotnímu vzdělávání. Netvrdím, že se mi toto vše daří, ale snažím se o to.

 

Přesto, že se věnuji výživě, více mě zajímá vliv energií na zdraví člověka. Nejvíc ohlasů ( i na e-mail mých stránek) jsem ale obdržel v souvislosti s možností náhrady fyzické stravy  pránou (vesmírnou energií).

Zřejmě nejznámější propagátorkou právnické výživy je Australanka Jasmuheen (prostudoval jsem její tři práce),  která se podrobila desetiletému výzkumnému procesu. Výzkum prováděla  jednak sama na sobě a na stovkách lidí z celého světa, ochotných s ní spolupracovat. Je autorkou celé řady knih v nichž publikuje své poznatky i objektivní výsledky. Tyto knihy byly přeloženy do mnoha jazyků, včetně češtiny.

Účastnila se přímo demonstrace možnosti žít z prány  před kamerami australské televize, která však, když zjistila, že vše probíhá normálně a nejedná se o podvod, který by vyvolal senzační odhalení a popularitu televize,  pokus jednostranně ukončila.

Dr. Dudhir  Shah  provedl výzkum na téma Sluneční strava. Zabýval a živil se sluneční energií. Výsledky jeho výzkumu byly ověřeny laboratoří NASA s pozitivním výsledkem. Další lékař Dr. Karl Graninger zasvětil dvacet let výzkumu inedia (tedy schopnosti žít bez fyzické stravy). Existuje mnoho prací na toto téma a je jen otázkou času, kdy tyto poznatky vezme na vědomí nejširší veřejnost.

Žijeme v moderní době a tak se nedá již tak snadno vědecké výsledky utajit. Jde již spíše o setrvačnost myšlení, to často překoná až střídání generací. Tak, jako se nepodařilo utajit, že země je kulatá  i přes vysoké tresty za tvrzení opaku,  nelze zdiskreditovat význam  vesmírné (inteligentní) energie pro život, zdraví i výživu člověka a všeho živého na planetě.

Na svých stránkách  zveřejňuji problematiku klasické výživy, přesto, že zde výživu pojímám i jinak. Výzkumy, které v této oblasti proběhy, ukázaly,  že fakticky je možné se pránou živit, ale člověk, který na tuto výživu přejde se zatím společensky izoluje, často se mu rozpadá rodina a stává se osamělým. Výborný zdravotní stav, mnohonásobné prodloužení života  i nezanedbatelná ekonomická stránka  izolaci nenahradí. A tak mnoho lidí, kteří již žili pouze z prány stavování kombinují a přechází i na výživu vegetariánskou.

Protože většina lidí nedokáže  zatím ovládat hladinu mozkových vln tak, aby se naladila na frekvenci  théta až delta a vyzkoušeli si léčivé účinky prány na řešení vlastních problémů, řešení nabízí americký profesor Wagner v podobě technologických pomůcek k využití tachyonové energie. Chystám se jeho možnosti vyzkoušet (na svých stánkách mám zatím jen odkaz na jeho stránky), až budu vědět více, pokusím se  i s těmito poznatky rozdělit.

Autor: Vladimír Koliandr | pondělí 20.2.2012 20:05 | karma článku: 17,37 | přečteno: 1841x
  • Další články autora

Vladimír Koliandr

Byl inaugurační projev Miloše Zemana nepatřičný?

Miloš Zeman je mimořádným státníkem, avšak občas jej upřímnost a cit pro čestné jednání přemohou nad diplomatickým taktem – jenže proto jej lidé milují! A někteří nemají rádi.

10.3.2018 v 9:00 | Karma: 7,52 | Přečteno: 318x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Máme čekat konec světa? Pokud ano, tak jak a proč?

Podívejme se na paralelu, která je pro nás snadněji pochopitelná. Snad všichni máme doma děti či vnoučata, které milují počítačové hry. Pohled jejich očima nám může usnadnit, abychom si na výše položenou otázku dokázali odpovědět.

25.2.2018 v 13:55 | Karma: 7,57 | Přečteno: 337x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Znáte příběh Doc. Dr. Ing. Ivana Dolejšího, CSc a jeho objev v léčbě rakoviny?

Svým výzkumem i zveřejněním ve své knize „Konec strachu – o jednom výzkumu zhoubných nádorů“ (© PLANTEX, 1993) dal lidstvu obrovský dar. Objevil příčinu i jeden z možných úspěšných a klinicky ověřených způsobů léčení.

24.2.2018 v 9:00 | Karma: 28,66 | Přečteno: 4444x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Je z pohledu astronomie čas neměnnou veličinou?

Dokonale přesné měření času je ideál, kterého se snažily dosáhnout celé generace učenců a vědců už od antických dob. Jak zachytit prchavou a špatně definovatelnou chiméru, kterou si uvědomují pouze lidé?

18.2.2018 v 9:00 | Karma: 5,11 | Přečteno: 105x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Proč dosud vědci neobjevili elixír věčného mládí?

V tomto článku vám prozradím, co dělají jedinci, aby v devadesáti se cítili či i vypadali na dvacet, nebo v optimálním fyzickém věku, který si zvolí, se dožili třeba i 300 let.

14.2.2018 v 8:00 | Karma: 9,36 | Přečteno: 232x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Dostával jsem balíčky, ne peníze, řekl Bystroň ke kauze úplatků od Rusů

26. dubna 2024  16:37,  aktualizováno  16:50

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků od proruské sítě řekl v...

Wau, skvělé, úžasné. Podvodníci imitují známé weby, falešné jsou i komentáře

26. dubna 2024  16:39

Internetoví podvodníci zneužívají zavedené značky a snaží se tak z lidí vylákat peníze. Podvrhnuté...

  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!